[jwplayer|config=radioplayer|file=/sites/default/files/12/08/viki120822_1.mp3|image=/sites/default/files/noimage.png]

Folyt. köv. szappanopera módra.
A műsorhoz ajánlott kép Mácsai Ferenc: Esőben. Esőben

   "Na ez már ébresztő zene."
   "-Fú, nekem egyszer a kocsmába lógott be a kutya. -Még mindig jobb, mintha kínai étterembe menne. -Ott a kutyát lehet megkóstolni. -Előtte összeverekedett egy másikkal szóval tiszta vér volt, én meg szétszedtem őket szóval én is tiszta vér voltam, a részeg papók meg ott osztották az észt hogy bántom a kutyát."
   "-Másnap reggelre leégett a gép. -Véééééégre... -Leégett, konkrétan lángok meg minden? -Izgiii. -Viki, neked zeneileg jót tett a szingli lét! -Erre szokták mondani hogy a számítógép füsttel működik, ha kijön belőle akkor nem megy többé."
   "-Éééjjjen a szakirodalom! -Éjjjjen a szinglilét!!! azt kell mondjam. -Viki, neked ez jót tett, kimondom, hogy recece! -Ma olvastam: inkább sírj a pszichológusnál, mint röhögj a pszichiáternél."
   "Mondjuk nem tudom, de nekem a párom a barátom is egyben."
   "-A gyerek okán nem is lehet, meg amúgy se - bár, szerintem meg tök normális, hogy az elején az ember kiadja a dühét, keserűségét, csalódottságát és tehetetlenségét. -Utólag már lehet okosnak lenni, előre meg általában az ember nem meri mondani - de Béla más világ, mint te. Alapjában más. Nem jobb, nem rosszabb, de nagyon más."
   "Van egy mondás: Minden JÓ nőt un valaki!"
   "Ekkora testet, mint amim van, ki kell használni hatékonyan."
   "Bár jobb lett volna, ha nincs ehhez témája."
   "Ha ez 10 év múlva jött volna elő bélával, az lett volna a dráma."
   "Jó volt, ami jó, szép, ami szép, hajrá előre! Néhány dolog azért változik az életedben, pl kevesebb kondenzcsíkos alsógatyát kell a mosógépbe dobni."

Hozzászólások

Az eddigi adásaidhoz képest felszabadultabbnak, természetesebbnek tűnik a számomra. Tetszett na! :-)))

Új hozzászólás