Az évad utolsó Garázsmenete részben a 365-ről szól, részben a Látszótérről, tervekről, és némi személyes beszámoló is, mi történt és mi lesz velem.

Hozzászólások

István, az ilyen főzős helyzetek a sok rohanás és egyéb okán nem kedveznek az ismerkedésnek igazán, legalábbis ami engem illet, sajna mire lefut a program nehezebb része, el is fáradunk, el is mennek sokan, szóval alkalmasint nyugisabb helyzetben folytatjuk.

Ingrid, nem tudok mást mondani neked, mint azt, hogy a technika persze fontos, de nem a legfontosabb, te vagy a fontos igazán, amit te látsz, érzel. Nem szokás elhinni, mert olyan dedósnak hat, pedig a lényeg ilyen egyszerű: minden képkészítés előtt hangosan ki kell magadnak mondani, mit akarsz csinálni, és még esetleg azt is, miért. Ezt akarom, így, ezért. Akkor összeáll. Nincs talált kép, a véletlen jó barát lehet, de uralkodó nem. A drive mindig az alkotónál van.

Ami a rádiót illeti, kár lenne, ha úgy döntenél, hogy ősztől nem folytatod, mert nagyon izgalmas sorozatot csináltál, érdekes, fontos és különleges emberekkel. Szerintem volna értelme.

Nnna. Ez nagyon jó volt. Őszinte, érthető, minden ponton egyet értek. Bár ez irreleváns hiszen ezt alapvetően te csinálod Zsolt, te vagy a motorja. Mi optimális esetben az üzemagyag vagyunk a hozzászólásainkkal, meg azzal, hogy van értelme. A látszótér egy különleges dolog az nekem is megvan. Pontosan nem tudom megfogalmazni miért, de érzem. Remélem legközelebb lesz személyesen is több idő barátkozni, nyilván ez kicsit az én részemről is bénaság volt legutóbb. Ettől függetlenül élveztem a főzést az együttlétet. Én lassú vagyok tudom, nekem ehhez több idő kell.
Zártosztály. Ne gondolkodj tovább, szerintem ez remek név. Olyan "Hegyis". MInden benne van. Zártis mert kifelé nem mindenki látja, osztály is hiszen tanulunk itt mind. Zártosztály is mert kell ehhez egy egészséges kattanás, vagy fanatizmus, hogy csináld. Azok a figurák akik ilyenek aztán jobb is ha be vannak zárva, biztonságosabb mindenkinek. Meg össze is vannak zárva, na az is jó, mert együtt vannak így. kicsit olyan Varázshegy. Szani.
365. küzdelem, és köszönet a rengeteg türelemért, hogy nem küldtél el a francba. Az első 120 nap után.

Köszönöm, meghallgattam. Kár, hogy nem tudtam élőben. Én bevallom, nem tudtam elképzelni sem, hogy ilyen nehéz 365-öt csinálni. Nekem az időbeosztásom, meg a munkaterhelésem miatt valószínűleg kár volt ebbe belevágni. Nem magam miatt, inkább a közösség miatt, meg azért is, hogy ez téged bosszantott.
Sok dolog tetszett a fotózásban, és lehet, hogy a fényképeimen nem látszik, de sokat tanultam tőletek, és megszerettelek benneteket. Ami magam számára nagy tanulság az az, hogy nem jó megfelelő technikai háttér nélkül ilyesmibe fogni. Mert mindenkinek stressz csak.
Nagy nyereség volt nekem személy szerint a rádiózás. Nem tudom, lesz-e erre időm. Feltétlenül át kell gondolnom az életembe mi fér bele, és mi nem.
Mindenkinek köszönöm amúgy a segítő szándékot, meg a barátságot. Ölelések.

a cseten születtek:

- a gandzsa izgató és csábító?
- az eger a burzaban majdnem olyan, mint a macko a malnasban vagy a cipo a kemenceben?
- na akkor meg van a mai fotóm, fölteszem az én kanyarulatos varrataim a karomról
- szolgálati megjegyzés: nincs jó fotós karműtét nélkül
- mondjad Zsolt, most meg lehet, 50 evesen ilyet mar nem mond az ember
- patakokban folyik a könnyem, avagy alig jutok szóhoz, dakujem
- a Zartosztaly nem olyan rossz nev, mint elsore hangzik
- teljesen támogatom azt, hogy az aktív tagok utaljanak, így lehet fejlődni és fejleszteni, a semmiért nem lehet elvárni valamit
- a zártosztálynak kifejezetten örülök, mert így írhatok olyat is és tölthetek fel olyan képeket is, amiket eddig nem mertem (pl kollégák miatt). közalkalmazottként ezek a dolgok korlátozottak voltak.
- remélem, az újítások nyomán sikerül jobb kedvvel csinálni ezt az egészet
- szerintem pont azok nem hallgatják meg ezt, akik nem reagálnak.
- tukapo
- jónak látok minden említett változást, a lényeg hogy hatással legyen mindannyiunkra, ám akik nem hallgatták nem hiszem, hogy másképp látnak és állnak majd hozzá, de a remény ...
- remélem én is össze fogom tudni magam szedni kellőképp ahhoz, hogy érdemben itt lehessek
- el fogom küldeni az adás linkjét azoknak is, akik nem voltak itt

Lesz min dolgoznunk és mit kipihenni a nyáron :)

Meghallgattam. Igen, több pontban is magamra ismertem hogy sáros vagyok benne. Én bevallom, úgy 300 környékén már nehéznek tartottam a 365-öt, de úgy voltam vele, ez már a célegyenes, és csak azért is végigcsinálom. Érzem magamon hogy fejlődtem (szóljatok ha nem) viszont "ki is égett a fotósrelém", így nem terveztem egy második évet belőle. Az elején azt hiszem Feri mondta hogy igen, van benne munka és megterhelő. Igaza volt. Úgy voltam vele, hogy elsejétől előveszem azokat, amelyekre Zsolt mondtad, hogy ismétlést kérsz, és azokat megcsinálni, ahogy van rá lehetőség, valamint tolni a leckéket. Annak hogy a leckék át lesznek szervezve, videókkal, azt örömmel fogadom.
Annak is örülök, hogy lesz zárt csoport. Pénzért. Abban egyetértek veled, hogy amiben pénzünk van, azzal foglalkozunk. Így tényleg azt a jelképes összeget, ahogy mondtad, megéri, hiszen személyre szabottabb foglalkozást hoz magával, ami nekem szintén megfelelő, ha a művészi részbe akarok beletanulni. Így remélem, annak is részese lehetek, hiszen, bár tudom hogy nagyon nem így látszik, de jó itt lenni veletek. Néhányotok képi világát megszerettem, és igen, ha mást nem, de telóról mindig visszanéztem, ki mit rakott fel.
Azt viszont sajnálom, hogy negatívan élted ezt most meg, hogy nem úgy jött össze ahogy azt szeretted volna. Ebben sajnos nekem is részem volt, főleg a kommentszekció használatának hiánya okán.
Az viszont biztos, hogy szeretnék még ehhez a közösséghez tartozni, ha te is így látod, mert igenis jó dolog hogy van ez.

Új hozzászólás