Konc király és Cibere vajda, azaz a farsang és a böjt küzdelme.
A 2013. 03. 18-ai műsor ismétlése.

Hozzászólások

   "Én már kíváncsian várom Gabót."
   Nyözö, hallottad, hogy lehivatkozott Téged Gabó?""
   "-Szóval most már tart a böjt, úgyhogy nekem mindjárt frissen sült pizzát kell ennem, de nem megyek sehova, csak itt hallgatom továbbra is. -Vegán, sőt paleópizzát, feltételezem. -Naná hogy vegán. Mást amúgy sem eszem. Csak legyen rajt egy döglött állat darabja. -Tofuállat. -Az, egészen biztosan."
   "Igen emlékszem erre a műsorra."
   "-Ez a kakasütés szimpatikus sport. -Somogyban mái napig űzik, bridzsitbardó ide vagy oda. -A franciáknál is népszerű lehetett."
   "-A zenék kicsit hangosabbak. -Persze, mert feltoltam a hangerőt. Bazi jók."
   "-Jan Garbarek és a Hilliard Ensemble? -Háppersze. Ismerem régről őket. -Ők is konyhádban szoktak próbálni? -Leginkább. -Csak nehéz az ilyen lemezeket katalogizálni. -Fúziós. -Vagy crossover vagy mi. Ja, ott is van, most hogy nézem."
   "-Már másodszor hivatkozik le Téged. Magas az órán belül az impakt-faktorod. -Hát Gabó annak idején mindig megemlítette a választott képet. -Ez meg az én verzióm. -Érdekes nyomok, ez a tiéden nem két külön állatka hagyta? -Nem, ez madár. Ugrik párat, aztán szárnycsap néhányat és aztán husss. -Aha, tényleg. -A szárnyvég hagyta a távolabbi nyomot. -Igen, így hogy mondod, megvan. -Különben hova lett volna az állat a nyomok végéről? Mondjuk képnek a tied sokkal jobb, ez vitathatatlan. -Szerintem mindkettő jó, csak más megközelítés, meg hát ugye ezeket megfigyeltük, nem mi kreáltuk, csak értelmeztük."
   "-Ez jó kis farsangolás volt. -Hát köszönjük Gabónak ismételten ezt az alapos műsort. -Mondjuk úgy könnyű, hogy ő ért hozzá."

Új hozzászólás