Jogi, kutat, sztráda, Rummenigge, alakul és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

45
Értékelem!

   "(Régi szép idők amikor az volt a 'legnagyobb' problémánk, hogy ne káromkodjunk adásban...)"
   "Az összes gyűlölködő primitív baromnak szívből kívánom, hogy egyszer ő is élje át, hogy milyen kurva szar érzés elhagyni azt a helyet, ahol addig éltél. Mikor anno kimentem külföldre, akkor nekem arany életem volt, de mégis kibaszottul szarul éreztem magam, mert távol voltam mindentől, amit addig magaménak tudtam, de fényévekkel jobb sorom volt, mint ezeknek a szerencsétleneknek! És azt kell mondanom, hogy rosszabbul viseltem, mint ők most!"
   "-Persze hogy nincs rend!-Infó kell és ellátás, nem kéne szopatni őket, meg engedni hogy ezek itt összevissza kolbászoljanak, hanem segíteni nekik irányba állni. -Azonnali döntés kell, ez ami történik, tanácstalanság."
   "Háborúból jön, ha táborba zárod, félti a biztonságát. Tájékoztatni kell, saját nyelvén, érthetően."
   "-Szabad tűzparancs? -Hát pont ezt mondtam ma. Szinte szó szerint. Statááááárium. Az kell. -Vidám. -Ugye most csak szivattok?"
   "Van arról bármi hiteles tájékoztatás, hogy ezek a konzultációk hogy végződnek? (Hülye, van bármiről hiteles tájékoztatás?)"
   "Az a szörnyű és ijesztő, hogy mennyire megosztja a helyzet az embereket. Az meg jó, hogy pár embernél kibújik a szög a zsákból, úgyhogy lehet három lépés távolságot tartani, mert én nem szeretem a szöget."
   "Azt hiszem, ezen a héten éreztem magam életemben először felnőttnek. Nem nagyon tetszik..."
   "-Szeretünk mindenkit ám! -A szabad véleménynyilvánítás embereivel mindig lehet chatelni, legfeljebb nem lesz mindig igazunk. Nagyon komoly témáról, érett véleményformálást láttam-hallottam, köszi."

Új hozzászólás