Elszámolás a sötét oldallal, ha ezt sem hallgatod, sose tudsz meg semmit.

Hozzászólások

38
Értékelem!

Andi (vagy Andrea, melyiket szereted), köszi, hogy a névben segítettél, mert az adás hevéáben persze, hogy nem ugrott be, naná, élő adás varázsa. Az. Most épp a Látszótér átalakítása az, ami hetek óta fogva tart, de már látom a végét, és azt is, hogy akármennyire is sürgető és fontos, de nem előzhet be engem. Lásd még: a forradalom felfalja gyermekét. 

35
Értékelem!

*bólogat*

Havadtőy Sámuel, jó fej :)) Ő is kiakad azon, hogy sok külföldinek Magyarországról rögtön Puskás jut eszébe:

"Magazin: Ismerik külföldön a magyar írókat?

Havadtőy Sámuel: Szerintem alig. Megdöbbentő, hogy annyi év után még mindig csak Puskás Öcsi jut mindenki eszébe. Ülök pél dául Izraelben a taxiban, és a sofőr amint megtudja, honnan jövök, rákezdi, Puszkasz, Puszkasz. He played with ball.

Magazin: Így is lehet mondani.

Havadtőy Sámuel:Én meg szólok, hogy jó, akkor a változatosság kedvéértmondok egymásik híresmagyart. Ki lenne az, kérdezi. Hát, Gábor Zsazsa, mondom, és hozzáteszem: She played with balls too."

Amúgy meg: Time is a Flat Circle :) 

Az állkapcsom, arc és nyak izmaim nekem is megfájdulnak sokszor a feszültségtől, aminek legtöbbször én sem tudom hirtelen az okát. Olyankor este lefekvéskor összeszorítom a fogaimat - nem szándékosan, borzasztó kellemetlen. Erre csak annyit: cicák, Walden, cicák, könyvek - ide gondoljunk szép és jó dolgokat még - ciccccááák.

 

33
Értékelem!

A csetről:

-  A reményhalnak több élete van mint egy zsák makkának.
- A jelenlévő informatikusok kivételek.
- a jelenlevok hol jelenvannak, hol nem, mert mas nem jelenlevo informatikusok es telekommunikatorok basznak rendesen dolgozni. ennek koszonhetoen az elso 12 percet nem hallottam es barmikor eltunhetek
- Mi a női programozó rémálma? - ??? - A végtelen ciklus...
- mennyé' ki a gyömrői útra, ott is bosch
- szövőgyárban kelmét szőnek, fent is lent meg lent is lent
- megadja az evés élményét, édes, émelyítő, de jól nem tudsz lakni vele, csak megcsömörleni
- hany radios gondolkozott el ilyesmin, fel a kezekkel

Új hozzászólás