[jwplayer|config=radioplayer|file=/sites/default/files/12/09/viki120905_1.mp3|image=/sites/default/files/noimage.png]

2012.12.21.
A műsorhoz ajánlott kép Bach Viktória: Mélytengeri ablak. Mélytengeri ablak

   "Húha én már hány világvégét túléltem... :)"
   "A karomba beleállt a fogpiszkáló."
   "-Ezek a maják bénák, nekik 2012-ben van vége a naptáruknak, nekünk meg minden évben. -Nem világvégét jósoltak, hanem korszakváltást."
   "Azért ha októberben már nem kell valakinek a fizetése átutalhatja."
   "1910-ben meg attól féltek (túl a szokott üstökös parán), hogy a Föld átment a csóváján."
   "Nálunk havonta 1x tuti világvége van itthon."
   "Kezdem magam úgy érezni ezektől a világvége jóslatoktól, mint ha egy szimpla előzetest olvasnék a következő havi megjelenő külföldi marvel képregényekről 'minden megváltozik, semmi sem lesz ugyanolyan, megrengeti az egész világot stb...' aztán persze luf'sz se történik."
   "A NASA baromi sok mindenről hazudik."
   "A Niburu meg már két éve belénk jött."
   "-De miért áll meg a Föld? Beleakad valamibe? És miért esik akkor bármerre? Nem látom ebben a logikát :) -Elmegy a Föld mellett és megáll a Föld és elkezd zuhanni a Nap felé."
   "-Fenébe...idén nem lesz karácsony?? Nem kapok idén zoknit? -Utolsó pillanatban vegyél ajándékot. -Inkább levegőt. -És a yeti hozza az ajándékot, jézus szabin lesz. -Ugyan már. Jön a bruszvilisz és egy izzadt atléta szkafanderben egy franciakulccsal szétver bármit. -Csaknorrisz hozza a világvége után két nappal az ajándékot."
   "Az úgy van, hogy már volt világvége. Csak annyira gyorsan történnek a dolgok, hogy sutty, átestünk rajta és egy pillanat múlva már volt új világ. és van, aki észrevette, de a java nem."
   "-Mi 50 évvel úgy is le vagyunk maradva :) -Akkor itt csak 50 év múlva lesz világvége, de jó."
   "Biztos, hogy találkozik egy vagy több nagyobb kisbolygóval a föld, mert idáig is találkozott. Csak azt nem tudjuk, hogy mikor.:)"
   "Maják, na..most a Napisten uralkodik, de már öreg..ezért is kellettek az emberáldozatok, hogy tovább éljen kicsit... -Ki áldozza fel magát?"
   "-A görögök szerint hanyatlás van, először volt aranykor.... -Aztán ezüst, most legfeljebb vaskor... -A görögöknél most eurókor van :)"
   "Eceyi sürgün býrakýr Korkulu yüz güne karýþýr Bekleyiþ sonsuz ölüm gibi Ýstersin gün yarýn olsun"
   "-Én ha ilyen lennék, nem mennék bunkerbe, hanem mennék mondjuk ha bomba van, akkor oda, ahol robbant, ha sugárzás, akkor a közepibe. Egy kozmikus katasztrófa még érdekes is lehet, úgyse látok érdekesebbet később. -Én rendelnék egy pángalaktikus gégepukkasztót. -Megvenném az összes konzolt a világon játékokkal, meg egy óriáspizzát meg egy nagy flakon gyömbért és játszanék, vagy nem. -Én a fejemen széles vigyorral ülnék valahol, és élvezném a többi idétlen pánikját."
   "..miben hal meg? Szkafanderben, a hülye...."
   "Ettől lesz világvége szerintem...."

Új hozzászólás