A vlog második adásában azt nézzük meg, milyen kameratípusokat érdemes venni, melyik mire jó, mire alkalmas. Ebben a műsorban a mobiltelefonos fotózásról van szó.

Hozzászólások

Van, aki képtelen a kijelzőn nézni, én se szeretem, van, aki csak a tükörreflexes valós keresőjét bírja, az elektronikusat nem... hát, ez utóbbiban is van pro és kontra érv, lesz erről is film.

Én nem tudom hogy hogy, de telefonnal egyszerűen képtelen vagyok egy normális képet csinálni. Ugyanez igaz bármire, amit csak kijelzőn lehet nézni. Valamiért nekem kell a kereső, hogy azon át tudjak kukucskálni. Jönnek egyből (már amennyire) az arányok, szögek, formák, de ezt telefonon/kijelzőn én nem látom.
Szokni, tanulni kellene ezt is, vagy ez valami becsípődés?

várd meg a következő adásokat :)

Ez a videó most aktuális számomra. A telefonom régi, nagyjából használhatatlan mindenre, elavult iphone4, fotózásra főleg rossz. Huawei P10 tetszett meg, na de főleg a leica kamera miatt venném azt meg. Most akkor mi legyen velem? :) Kellene valami, mert a nikont nem vagyok képes cipelni magammal állandóan. (Iphonokért már nem vagyok oda.)

Új hozzászólás