Ahogy azt az első Műteremmunkánál ígértük, itt a folytatás! A 2. Estiskola Műteremmunka 2011. április 30.-án szombaton 17 órakor kezdődik. A helyszín Sebestyén Laci fotóműterme (Budapest, XIII. kerület, Váci út 14., a Kossuth mozi mellett), arra kérünk mindenkit, aki szeretne részt venni a munkában, hogy: - itt a hozzászólásoknál jelentkezzen, - pontosan érkezzen, a mozi előtt találkozunk, a későket nem biztos, hogy észrevesszük, mert nincs térerő, - hozzon magával fényképezőgépet, memóriakártyát. Most a műtermi portrékészítés és világítás lesz a téma. A műterem költségeihez hozzájárulásként minden résztvevőtől 2000 Ft-ot kérünk. Az előző összejövetel képeiből ízelítő látható a Tábor rovatban!

Hozzászólások

És Ákos kérése mindenkire vonatkozik. Nem szeretnék a neten látni egy képet sem a tegnapiból, amíg az nincs a modellel megbeszélve - és utána is ha kérhetem, az estiskolán mutassuk meg, aztán menjen el a fácse-iwiw világba. Köszönöm! És várom a képeket, halló, halló, dolsan!

Sziasztok!
Kérem, hogy ha bárki, bárhol publikálni szeretne egy a tegnapi Portréfényképezés műteremmunkán rólam készült képet, akkor az először velem egyeztessen.
Köszi!
Ákos

Lista kezdődik:
- Gimesi András
- Orosz Sándor
- Gerlei Gábor
- Zoltai Péter
- Pap Viki
- Ruzicska Rozi
- Juhász Attila
- Gulyás Ákos
- Novák Tünde és/vagy Gábor

És lesz smink meg minden, szóval készüljetek az őrületre!

Egy-két Novák is ott lesz! :D

na persze, mert olyan erőszakos vagy... én pont azt mondtam, hogy nem megyek... :-)

Rozka, Fácsén is, meg szóban erősen, és chaten is. :)

Zsolt, én mikor jelentkeztem? :-)

Köszönöm a felajánlásod Ákos. Vihetnék másoktól is gépet, de nem akarok, mert nem ismerem, nem vagyok hozzászokva, és elég csak egy gép javítását fizetnem.:-)

Feri, szerintem fogadd el Ákos felajánlását, kár lenne kimaradnod most ebből azt hiszem. Ákos meg úgyis modell akar lenni.

Ákos, ez a yep ez mit jelent, jössz?

Feri, ha ezen múlik, szerzek Neked gépet, vagy használhatod a Nikonomat.

Sajnos megzakkant a gépem, szervizben van, a nélkül meg teljesen fölösleges mennem. Ne várjatok.:(

én nem tudok menni sajnos. jó munkát nektek!

Új hozzászólás