A mai adás az állványokról szól, és a Studió Eszközök felajánlásából egy kettő az egyben állványt tesztelünk, aminek az egyik lába lecsavarható és így monopodként is alkalmazható.

Ha szeretnéd megnyerni ezt az állványt, nem kell mást tenned, mint beiratkozni a Látszótérre, ha még nem vagy tag, és az itt megosztott videó alá annyit kell írnod kommentben, hogy szeretnéd ezt az állványt. Egy hét múlva sorsolom ki a nyertest.

Frissítés! A Látszótér vezetősége is beszáll az adományozásba, tehát nem egy, hanem két állvány kerül kisorsolásra, két nyertes lesz!

Az új tagoknak pedig egy kis üzenet, hogy az állványsorsjáték mellett érdemes és érdekes lehet bekapcsolódni az itteni közös munkába, nézzetek szét és készítsétek el az első, bemutatkozó önkép leckét, aztán a többit is. :)

Hozzászólások

Andi, bocsánat érte, a sorsolásból nem maradtál ki - szíven haltam, hogy mi van, de megtaláltam a cetlid a bödönben - csak a felolvasásból, amiért elnézést, kell még finomítanom a technikán azt hiszem. :)
hegyiandi.jpg

Hogy maradtam ki a sorsolásból? Hashtag hiánya? :)

A nevezést lezárom, hétvégén videó a sorsolásról!

:D hiányzott már egy ilyen videód is!
#szeretnémeztazállványt
és nem csak a finom illata miatt...

És még több videót youtubon!

Tetszett a videó, #SzeretnémEztAzÁllványt

#szeretnémeztazállványt
Ha megnyerném ezt az állványt akkor odaadnám a barátomnak,mert neki nincs és igazán jó képeket készít és ezzel szeretném támogatni és biztatni a fotózásban

Sajnos nincs állványom még de már nezegettem milyet is szeretnék és ebben a videó nagyon megtetszett ez az állvány.
#szeretnémeztazállványt

Szeretném ezt az állványt!

"szeretném ezt az állványt"
esetleg, ha megnyerem, felajánlom a sorban következő sors kegyeltjének,
alig használt monopodom, ami akkorra eltörpül a professzionális "Luca” mellett.

#szeretnémeztazálványt
... de nagyon :)
Mert.. nincs... mert... kell az új pentaxhoz.. :)
És szeretnék még sok nagyszerű youtube videót :)

Király! :) Szeretném (szeretni) ezt az állványt. :-)

#szeretnémeztazállványt

Még sose volt állványom, kipróbálnám, milyen lehet azzal fotózni.

Szeretném ezt az állványt!

#szeretnémeztazállványt

Nagyon egyszerű, még a 90-es évekből volt egy könnyű állványom, tavasszal törött el rajta a felső rész, azóta sokszor jól jött volna egy stabil szerkezet. A monopoddá alakítása is nagyon tetszik, játszani is szeretek, várom a sorsolást.

#szeretnémeztazállványt
Hú mi jó lett volna ez a hétvégén.Buszos kirándulás a Mezőségbe ,még a régi bazinagy tükrös Oly E-1 gépem aksiját se hagytam itthon .Nem úgy mint legutóbb mikor felcipeltem egy hegytetőre,a Siroki várba ,az akku meg a töltőn maradt több száz kilométer távolságba.Most majd minden jó lesz...Válaszúti múzeum tele csodákkal,fotózni csak fotójeggyel,vaku nélkül.Benézek a textileket kímélő ledlámpás bogárfény,Na mondom a gépem híresen zajos,objektív csak 3,5 fényerővel ami záridő kellene kézből megtartani reménytelen.Ha képek helyett elmosódott pacákat szerencsétlenkedek össze annak semmi értelme,úgyhogy elengedtem a lehetőséget.Állvány híján végigkullogtam a kiállítást vállamon a fotóstáskával ...magamban morfondírozva hogy egy könnyű háromlábú, vagy egy monopod legközelebb a fogkefét is megelőzi nálam az úti csomagban.

#szeretnémeztazállványt

Egy Nikon D5000 a kamerám, még viszonylag jól lehet vele képeket és videókat csinálni. De ha megnyerném, biztos nem remegne többet a kamera.

Szia!

#szeretném ezt az álványt

Végre nem remegne a gépem és nem kellene kukákat keresni a fix pontos képekhez :-P

#szeretnémeztazálványt
Az első leckéhez(amitől a leginkább tartok) szuper társ lenne illetve mivel szeretek autókat fotózni ott kifejezetten jól jönne a monopod funkció. Főleg találkozókon. :)

Még nincs is állványom, szóval szeretném.
(már ha nem rendes géppel is lehet nevezni :-)

Új hozzászólás