A HetiHegyi ötödik adása az előző kérdéskör folytatása, mit ad az önábrázolás, hogyan hat az őszinteség a fotográfusra és rajta keresztül a nézőre. Csak az önismeret, az útkeresés eszköze az önábrázolás, vagy az alkotói szabadság záloga is? Az előző adásokat megtaláljátok a HetiHegyi kategória alatt, és kommentekben várom a hozzászólásokat, kérdéseket is, mert a visszajelzés, a továbbgondolás mindenkinek fontos lehet.

Hozzászólások

Jó ötlet, köszi!
És itt a dokumentumfilm is róla (angol vagy spanyol? tudás kell a megértéséhez). Valami miatt a közepére ugrik, vissza kell tekerni az elejére :)

István, betettem ide a videót, amit ajánlottál.

Az elfogadás szerintem az alapja az őszinteségnek, hiszen ha nem fogadom el magam olyannak és annak, aki és amilyen vagyok, akkor képtelenség őszintének lennem. Az elfogadás nem egyenlő a beletörődéssel.

Az oszinteseg nem kis fa. Sot, van hogy nagyon nagy. Ahogy en latom, erdemes ugy hozzaallni, mint a rokaszeliditeshez. Lepesenkent kozelebb, hogy egyik fel se ijedjen meg, de minden lepes szemmel lathato haladas legyen a cel fele. Persze lehet, hogy masnal epp a melyviz segit.

Köszönöm. És bármelyik filmhez van gondolat, kérdés, ötlet, tessék írni - azt is nyugodtan, hogy miről hallanátok a következőkben!

Nagyon jó ez a kezdeményezés.
Elkezdtem rendszeresen benézni ide.

Új hozzászólás