50

Nekem szar lett az ötvenes évem, de látom, te vidáman akarod felfogni, remélem be is jön. A képpel mint gesztus, nincs bajom. A kivitelezéssel van, és ez azért fontos, mert épp a lényeget gyengíted azzal, hogy ennyire hagyod sötétnek az egészet. A sziluett nem jelenti, hogy ne legyen a formáknak valami minimális térbeliség hagyva, sőt. Jószerivel kell is ez a kis középtónus. De itt annyira vissza van minden véve, hogy már például az se jól érzékelhető, hogy a nyelved kunkorodik, mint a KISS zenekarnál, vagy piercing van benne, vagy mi. A tenyér vonalai is olyanok, mintha ki-kifogyott volna belőle a tinta, amikor rajzoltad. Ezekre érdemes még időt szánni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Igen, tényleg kevés lett a tinta... :)

0
Értékelem!

:) Semmi baj, lehet bohóc is, mert bár én vagyok rajta, de mégsem én vagyok rajta, csak egy mikrosztori.
És köszi a figyelmet is, és a jókívánságokat is!

0
Értékelem!

Jól sikerül ez a profil portré. Szépek a fények. A jobb oldal valóban kicsit sok. Bocs, de nekem hirtelen egy bohóc jutott eszembe. Utólag is boldog sülinapot.

0
Értékelem!

Igazából a fény érdekel, a történet itt is csak olyan mondvacsinált, csak azért van, hogy legyen valami történet. Nincs agyongondolva :) de amúgy igaz, és köszi a jókívánságot. A vágás kérdésében is igazad lehet, én is néztem, hogy sok a jobb oldala, vagy inkább a többihez kellene még... Köszi a figyelmed!

0
Értékelem!

Ha jól látom, gondolom így félúton visszanézel az eddigi életedre, kigyúnyolod az utánad loholó, egyre jobban lemaradó múltat. Hatásos, szép finom fényekkel megoldott kép lett, és hát mi mást mondhatnék: Boldog szülinapot! :) (A jobb szélét érzem kicsit soknak, talán jobban működne ha onnan lejön egy ujjnyi, de ez tényleg zárójeles)

Új hozzászólás