ablak tisztító

ablak tisztító

Csaba, ez egy nagyon erős első lecke. Én azért örülök ennek a képnek, mert egy nagyon jó ritmust hoz, egy nagyon izgalmas megfigyelést mutat. Lehet azon gondolkodni, hogy miért nem éles minden képpont, de ha itt mindent élesre veszünk, akkor tulajdonképpen elveszítjük az egésznek az optikai csodáját. Én maximálisan egyetértek azzal, amit itt látunk, ez egy nagyon jó gesztus, egy nagyon jó irány. Annyit hozzátennék, hogy a kép fölső részénél van egy érdekesség. Föntről a második sorban húzódik egy vonal, ez nem tudom, hogy mitől van, nem is akarom nagyon fejtegetni, de lehet, hogy ezt a két sort lehagytam volna a képről. Nézd meg, hogy ha e két sor alatt a feketében elvágod a képet, akkor még feszesebb, még dinamikusabb lesz a kompozíciód. Várjuk a további munkáidat. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

0
Értékelem!

Erre még én is meginvitálódtam :)

0
Értékelem!

Gyorsulnak az események című Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolcas premierjére ezennel ünnepélyesen meg is invitállak a chatre, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek.

23
Értékelem!

Örülök! : )
Köszönöm szépen!

33
Értékelem!

Catfish! I. rész c. adásomhoz ezt a képedet választottam illusztrációnak, köszönöm :)

34
Értékelem!

Köszönöm! Ez egy lapokból összerakott szekrény ajtaján volt látható. Ezért a felső részen látható csík is. Igen, jó ötlet ennek levágása. Eszembe sem jutott. : )
Élesebb nem sokkal volt az árnyék.
Köszönöm szépen az elemzést! : )

30
Értékelem!

: )) Köszönöm szépen.
Nem nagy takarítás szerencsémre, csak házi feladat. :)

30
Értékelem!

Érdekes, amikor a címet nem olvastam el, csak azon járt a fejem, hogy mi is lehet ez? Hol lehet? Az első gondolat, ami beugrott, az az volt, hogy a templomokban láttam ehhez hasonlót, ahol apró mécseseket lehet gyújtani, és most elképzeltem, hogy ez valami baromi nagy templomban lehet, mert majdnem minden gyertya, mécses ég.:)
De neeem, ez valószínüleg egy redőny, a résein pedig fény szűrödik be. Belőled egy sziluett láthatóa, ami nagyon tetszik.
NAgytakarítás volt?:)

Új hozzászólás