Ablakunk

Ha jól látom és értem, akkor itt az a truváj, hogy az ablak nájlonból van, de ehhez az kéne, hogy ez ne csak sejtés szinten legyen jelen. Meg kell találni azt az időpontot, amikor a fények úgy adják ki, hogy a műanyag felülete csillanjon, struktúrát mutasson. (hegyi)

Hozzászólások

Nem nájlonból volt, üvegből, csak ilyen furcsa lett a páralecsapódástól. A megszokottól ez volt eltérő, ezért tűnt fel akkor.

Arra gondoltok, hogy deríteni kellett volna az a kaspókat?

Nem tudom hirtelen megfejteni mitől van olyan szép rajzos felület az üvegen. Talán kint valami takaró fólia van, vagy a fagy esetleg a függöny ver vissza ilyen fényt? A lényeg, hogy ez nagyon érdekes és szép. A kép alja nagyon ellaposodik attól, hogy oda kevés fény jut. Szerintem.

Az érdekes az, hogy ahogy bejött az oldal, láttam a kép tetejét, és még mielőtt láttam volna, hogy te csináltad, már sejtettem, hogy ez a kép a tied lehet! :) Ez valami. Nagyon tetszik a hangulata a kép felső részének, az aljának már annyira nem, de a teteje kárpótol mindenért. Főleg a függöny, meg az ablak textúrája. Az nagyon! :)

Új hozzászólás