Hozzászólások

A Europe in my Backyard Ivóvízhasználat, csapadékvíz-elvezetés című epizódjához ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Most már csak az a kérdés ezt melyikünknek írtad? :P

Akkor már értem, hogy miért nem jönnek képek mostanság. :) Mert azt hitted másik nagyzolinak mondtam, hogy küldjön. :)

Igen, vagyunk páran ezen a néven. A telefonkönyvben nem vagyok benne, de történtek már velem is furcsa dolgok a nevem kapcsán. Pl.: egyszer kaptam egy rendőrségi felszólítást, hogy szolgáltassam be a nemlétező maroklőfegyveremet.
:o)

Nahát, én azt hittem, hogy hozzászóltam ehhez a képhez is, mert dolgoztam rajta, de elképzelhető, hogy mennem kellett... A képről az jutott eszembe, mintha fentről lenne fotózva egy jégcsap, mintha valami üvegen keresztül, vagy saját erejében tartaná meg egy lelógó helyről. Ez arról is szól, hogy keresem a perspektívát, és a sötétség mélységet sugall nekem. A jég rajzolata igen érdekes, az olvadás és újrafagyás nyomait vélem. Határozott vonalai mögött a határozatlan kontúrok jót tesz az absztrakciónak. Azért is, mert nem a tél jut eszembe - nem fázom, nem szomorkodom, nem akarok síelni menni sem. Csak egy érdekes forma dolgozik bennem.

Üdv. István

UI: valami ilyesmit kezdtem el eredetileg is írni... azt hiszem ..:)

Van igazság abban amit írtok a tetejével, plussz egy négyzetben szebb is lehetne. Ha jól rémlik akkor amikor vágtam azt néztem, hogy ha fent vágok akkor nekem az a háttérben levő második gumó már picit beszolulna a képtetőre. Ha kicsit kevésbé lenne rajzos, jobban el lenne mosódva akkor talán bártabban szorítanám ki.

Éva, Ádám: köszi a véleményt!

A tetején lévő háttér szerintem túlságosan elvonja a figyelmet, azzal szerintem lehetett volna valamit kezdeni, a fókuszban lévő rész meg az alja viszont nagyon tetszik.

Zoltán, a felső rész levágnám, maradjon a "karfiol". "Izgalmasabb" lenne a kép. Lehetne egy balra néző fej, vagy egy női testrész. Ez aztán a "kettős látás".

Köszi a látogatás kedves névrokon! Te a telefonkönyv hanyadik oldalán vagy? :))) Én akkor kezdtem el használni a második keresztnevemet aktívan, amikor 13 év várakozás után megkaptuk a telefont, meg a telefonkönyvet és 3 oldalon át mentek a Nagy Zoltánok. :)
De ha jól látom mégsem szeretne a jelválasztással Zsolt összetenni minket (már majdnem mást írtam :P ), mert Te modernebb zárba való vagy. :)

Vágás ügyben meg nehéz dió az ilyen "jégkarfiol", mert túl sok a részlet. Igazából nem vagyoka képpel elégedett, kellett volna még világítgatni, játszani a formával és fényekkel.

Üdvözletem kedves "drusza"! Izgalmas téma, jó meglátás. Gyönyörűen látszik a struktúra, a szerkezet. Szerintem kell ennyi fekete a bal oldalon.

Igen, lehetne még vágni sokféleképp. Az a baj ezekkel a témákkal, hogy annyira összetett formák, hogy rengeted idő amíg kellően leredukálja az ember a képkivágást, hogy ne legyen túl sok, de túl kevés se. :) Köszi hogy megnézted Dávid!

Mindig lenyűgöz hogy a természet és ereje mikre képes! Izgalmas forma (zárójelben írom csak, hogy nekem a fekete bal feléből elég lenne kevesebb is).
Tetszik!
üdv
d

Új hozzászólás