African Spa

Az argán olaj hidratálja és megnyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt, a Shea olaj ápolja és puhítja a szőrszálakat a vörös moszat kivonat pedig magas ásványi tartalommal járul hozzá a megfelelő hatás eléréséhez!...

Ez egy nagyon cool cucc. Már az elején megihletett a stílusa, de valamelyik nap rászántam az időt, hogy készítsek egy ilyen termékfotó jellegű képet. Szakállas tagoknak bátran merem ajánlani. Használata közben egy dolog szokott a fejemben járni. "wow"

Ez egy szakállápoló készítmény, erről most már nagyjából tudunk, hogy ez is az imázsváltásnak lehet a része, viszont az van, hogy ez most egy tárgyfotónak, ráadásul reklámfotónak van lefotózva, te megcsinálod a reklámját ennek az egésznek, csak azzal van bajom, biztos-e ez a hapcizási effekt az, ami jó hozzá, tehát itt most annyi apró dolog van a képen, ez inkább arra utal nekem, hogy esik a hó vagy korpásodik a hajam vagy arra, hogy a csillagos égboltnál vagyok, csak egyiknek sem látom a kapcsolódását ehhez a tárgyhoz. Ha ez fröccsenő víz akarna lenne, akkor azt meg valahogyan másképpen kell megoldani, mert ez olyan, mintha egy párásítóból lenne ráspriccelve. Lehet, hogy így is történt, de a méret nem mindegy, mert a vízcseppek mérete fogja kiadni azt, hogy én mit fogok érezni, mint néző. Itt most kifehérednek ezek a pöttyök és ettől lesz az egész ilyen zavaros, ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor ide kérnék egy ismétlést. (hegyi)

Hozzászólások

Próbáld tésztaszűrővel, vagy más hasonlóval, ami segíthet.

Köszi az értékelést. Igen azt a fröccsenő vizet máshogy kellene megoldani, és nekem csak valami spriccelő cuccom volt kéznél és az nem vizezi össze a szobát :) Viszont tény, hogy a vizpermet nem néz ki jól. Ha lesz időm (ha lenne időm) akkor csinálok hasonlót, szóval szivesen ismétlek, főleg mert továbbra is imádom ezeket a cuccokat. :)

Na jó, ennek utána fogok nézni. Köszönöm!

Alapjában véve minden szakáll más. Nyilván. Szóval elmondom nálam mi volt a helyzet. Elég bénán állt egy bizonyos hossz után. Ezért sem hagytam meg sose. Persze ha az ember kibírja akkor idővel rendeződik az arcszőrzet, csak hát a növesztési fázis nem mindig szép látvány. Persze lehet formázgatni, igazítani, visszavágni, de akkor soha nem fog megnőni :) Nekem a szakállolajak ebben voltak a segítségemre. Egyszerűen szebben nézett ki. Felkened és érzed, hogy jó. Mondtam, hogy az illatok nagyon faszák. Télnyleg olyan, hogy felkened és érzed magadban a macsót. Szerény véleményem szerint az illatok lehetnének tartósabbak. Sajnos az van, hogy pár óra múlva már nem igazán érezni. De mondjuk ez nem is parfüm helyett van. Csak mondjuk ha csajod megpuszil, akkor érzi. :)

Célszerű spec fésűt használni, mivel a hagyományos - jellemzően műanyag - az roncsolja a szőrzetet. African Spa-ék árulnak cseresznyefából készült dizájnos fésűt. Állítólag nagyon jó a fogása, kézre áll. Nos, nekem sok idő volt, mire megszoktam, nekem nem áll kézre. Nem túl sűrű, arra jó, hogy az olajat még jobban eloszlasd a szakállon. Arra tök jó. (ezekről amúgy rengeteg videó van a neten). Én vettem pluszba egy carbon fésűt, sűrűbb fogazattal. Na ezzel lehet szépen faszányosan kifésülni a már beolajozott szakállat. Ez után pöpecül fog állni.

Legfeljebb két hónapja ha használom ezeket a termékeket, de amit érzek az az, hogy nem drótkefe durva a szakállam, hanem sokkal kellemesebb, puhább. Kinézetre is penge.

Tegnap szereztem be a szakáll vajat. Erről még nem tudok érdemben nyilatkozni. Ebben van méhviasz, ezzel már jobban tudod formázni, tartást ad. Nekem a mostani hosszában eléggé rakoncátlanok a szőrszálak, ezért vettem ilyet is. Elég jónak tűnik. Csak oda kell figyelni, mert zsirosabb, mint az olaj és lassabban szivodik fel. Este nem célszerű ezért használni. A hatása hasonló mint az olajnak, csak talán tartósabb.

Amúgy az összes terméknek a lényege az ápolás. Kézzel készült termék, természetes anyagokból és vitaminokból. Nekem amúgy soha se nem viszketett, se nem korpásodott. De elvileg ezek és a mosó megakadályozzák ezeket a dolgokat. Amúgy a mosó a legvagányabb cucc. Igazi wellness élmény amikor mosom vele a szakállam. Tényleg olyan, hogy mosod és így elkezdesz mosolyogni és azt mondod, "azta".

Na nagyjából ennyi gondolatom van a témához. Bár ez így, itt már elég erősen off téma, remélem nem gond.

Ez egy magyar kézzel készült szakállápoló termék. Mint ilyen, Magyarországon csak mostanában kezd elterjedni. Külföldön nem újdonság, eddig csak onnan lehetett ilyeneket beszerezni viszonylag drágán.

Nekem kisebb szakállam mindig is volt, de sosem tudtam rendesen megnöveszteni.
Ekkor találtam rá ezekre a termékekre. Olaj, mosó, wax, vaj. Folyamatosan készülnek új termékek. Nagyjából ezekre jó: Korpásodás ellen, viszketés ellen, ápol, csillogóbb, puhább és könnyen kezelhető lesz a szakáll. Az olajak illata eszméletlen tökös. Szerintem minden termékük zseniális. A honlapjukon és Facebook oldalukon bővebben olvashatsz a rendeltetésszerű használatukról. De ha nem telefonról leszek irhatok bővebben személyes tapasztalatokat.

Jó, akkor erről mesélj bővebben, érdekel, mi ez, mire jó, mikor, hogy s miért

Új hozzászólás