Hozzászólások

22
Értékelem!

Hát naná, hogy látlak!Boszorka vagyok, nem tudtad?:-)
Egyébként holnap fogják árverezni azt a cipős képet a Kieselbach Galériában, amit belinkeltem(de hülye szó).
www.kieselbach.hu

23
Értékelem!

Kedves András, értem én. Jól van. Igazad van a "sötétedést" illetően, ha lehet javítani, akkor javítanék én. Köszönöm, hogy elnézed a cipőmániám:)

25
Értékelem!

Gabi, hogy Te milyen ügyes vagy. Egy hónappal ezelőtt vettem egy ilyen sarkú cipőt, csak zárt, Te látsz engem?

20
Értékelem!

Szerintem jobb láb !

24
Értékelem!

Enikő: jó, de milyen klubban? erre kiváncsi lennék.

Aureliano: Kedves Ezredes Úr, a női cipők lehetnek ilyenek is, meg olyanok is, látom, Magának ez nem tetszik, az nem baj. Pedig ez egy nagyondrága francia cipellő, ráadásul személyesen abból a Franciaországból hazatipegve/cipelve. Amennyiben érvelnem kellene, elsősorban a szép cipőm mellett, az a következőképpen hangzana:"...nézze csak meg, egy ébenfa alapon nyugodik, melyre igazbőrt varrottak reá, még inkább nemessé tevék a veretes szegecsek aprólékos feldíszítésével, a cipő orra oly kecsesen ível, helyes kerek orrocskában folytatódék, melyről, akár gyermek kedvessége jut elménkbe, a bőrrojtocskák nemes lovaink fejdíszei lehetnének, virágdíszes hámok, s tartjuk a gyeplőt, nehogy Nőnk tovaszáguldjék..."
Mellesleg belétrafált, az utolsó soraival, ezt már megtettem volt.

25
Értékelem!

Ági, nekem ez egy riasztó, meglehetősen csúnya női cipő, de nem eléggé csúnya ahhoz, hogy vicces, vagy groteszk legyen, viszont eléggé az, hogy esetleg kétségbe vonjon egy amúgy nem látható, de feltehetően csinosban folytatódó női alakot. És a háttérben mintha a kilenclyukú híd látszana, és mintha a maradék két lyuk helyett kapnánk a női lábat. Szóval nem értem, hogy mi a kapcsolat aközött, hogy valaki feltesz egy lábat cipővel, és te is felteszel egy másikat egy másik cipővel. Persze lehetne ez egy sorozat is, fotózzunk női lábakat a világ körül.

23
Értékelem!

Köszönöm! És üdvözöllek a klubban! :-)

Új hozzászólás