Szerelmes-pár esőben

Kedves Ági, tudsz te, ha akarsz. Látod? Van benned szív, lélek, érzelem. Nagyon szép kép, énnekem legalábbis, és mivel eddig is rám volt hagyva, hogy szubjektíven döntsünk, bár nem is értek a fotózáshoz, nekem ez egy nagyon kedves és nagyon szimpatikus kép. Azt nem tudom eldönteni, hogy ez egy ellesett pillanat, vagy egy beállított pillanat, ha ellesett, akkor nagyon jó megfigyeléseid vannak, ha beállított, akkor azért jó, mert hogy egy ilyen beállítás valakiben felötlik. Lehetne benne hibákat találni, meg keresni, de kérem, hát olyan történet zajlik itt, olyan film, olyan idő... ez egy korhatáros kép. Nem azért, amiért mások korhatáros dolgokat szoktak csinálni, hanem ehhez meg kell érni egy-két évet, hogy az ember tudja, hogy ez az üzenet miről szól. És ezért mondom azt, hogy nem fogom nézni, hogy az a függöny például hol van elmetszve, meg hogy mér akkora fölsővel, meg billen a kamera, mert hát ez egy jó kép, története van. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Mindenkinek köszönöm.

Drága Osztályfőnököm, András,

Most örülsz majd annak, ha elmondhatom, hogy ez egy ellesett fotó. Álltam a plébánia előterében, miközben kint zuhogott az eső, ez a két szerelmespár pedig lehunyt szemmel ringatózott egymás karjában, azt hittem álmodom.

Örülök, hogy végre van egy 2x-es kiskondás társam. :) Grat!
(Vajon hány kiskondát lehet beváltani egy nagykondára:):) )

Szép! Tetszik az "eltört" szimmetria, amitől ritmust kap a kép.

Ági szép -mosoly-....előszr aszittem egyébbként hogy az onokák búcsuznak nagyiéktól-kuncog- boccs bizonyos karaktereket tőlem nev vesz be az estiskola pl a rvid ő zárójel segyebek

Új hozzászólás