Alagút és híd

Ezek a képek azok, amiknél nem tudok mit mást mondani, naponta 23 turista csinálja meg, talán annyival másabb ez a kép, hogy este készült, amikor a turisták már berúgtak. Nem könnyű dolog egy nagyváros (másoknak világváros) nevezetességeit lefényképezni úgy, hogy abban legyen bármiféle egyediség. Ez egy korrekt kép, de semmi dolog, semmi extra nem történik. Adhatok rá három csillagot is, meg nullát is. Ha nem tudnám azt, hogy mennyi ideje fotózol, akkor nem tenném fel a kérdést, hogy István, ezt a képet minek fényképezted le? (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Van olyan, hogy az ember jár valamerre, akkor ott fontosnak érzi, aztán másnap kiderül, hogy értelmetlen volt. Nem minden megfotózható. És nem mindig. Ebbe bele kell törődni.

0
Értékelem!

Válaszolok a kérdésedre: azért fotóztam le elsősorban, mert ott voltam. Tényleg nem ezért jártam ott - gyengus mobil volt csak nálam. Alapvetően a foltokat láttam meg, szintén impresszió. Mondhatnék ezt-azt, de nem nagyon lenne érdekes másnak, elfogadom, hogy ez úgy tömegcucc, hogy ilyen gyatra kivitelben azért kevés turista dolgozna, és ezek a látnivalók amúgy uncsit :) Azért az jólesik, hogy beleszőtted, hogy látsz benne korrekt képet is.

Új hozzászólás