Analóg / Analogue

A KOGART és a Körmendi-Csák Gyűjtemény 2013. május 8-án (szerda) 19 órakor Analóg - 21 magyar fotográfus a 20. századból címmel mutatja be gyűjteményes kiállítását a KOGART Házban (1062 Budapest, Andrássy út 112.)

A tárlaton szereplő huszonegy magyar fotográfus: Balla Demeter, Bánkuti András, Benkő Imre, Féner Tamás, Friedmann Endre, Gulyás Miklós, Hajdú József, Haris László, Hemző Károly, Horváth M. Judit, Horváth Péter, Jokesz Antal, Kerekes Gábor, Kornis Péter, Stalter György, Szebeni András, Szilágyi Lenke, Tímár Péter, Török László, Urbán Tamás és Vékás Magdolna.

A megnyitón köszöntőt mond: Fertőszögi Péter, művészettörténész, a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kuratóriumának elnöke. A kiállítást megnyitja: Colin Ford CBE, fotótörténész, a Brit Nemzeti Média Múzeum alapító igazgatója. A kiállítást bevezeti: Csák Ferenc, művészettörténész. A gyűjtemény és a kiállítás kurátora: Kincses Károly, fotómuzeológus.

A kiállítás megtekinthető 2013. május 9. és július 7. között hétfőtől vasárnapig 10-18 óráig. A megnyitót a Fotoklikk közvetíti.

Új hozzászólás