Megintcsak jó étvágyat! Ez a vágyleckesor egy filmes darabja... az idézet Weöres Sándor: Három vízszintes, egy függőleges, a Zene Folkestra-Palya Bea... a Porrrrrrrtugál c. filmzene... (sajna magát a filmet eddig nem sikerült megszerezni)

Kedves Dénes, négy disznóra értékeltem a munkád, (de ebből nem csinálunk rendszert), elsősorban azért, mert nagyon jó a dramaturgiája, váratlan is, mert bár azt hiszi a néző, hogy felkészült a befőttesüveggel az angyalfogásra, mégis nagyon jó az öniróniája, hisz a nézőket fogja be az alkotó, de mégiscsak sokkoló, ahogyan a befőttesüveget az optikához illeszti és közben halljuk a zörgő üveg hangjait. Talán csak annyi megjegyzésem lenne, hogy a film végénél indokolatlanul hosszú a csend és esetleg javaslat, hogy a csendet néha valami háttér atmoszférával erőteljesebbé lehet változtatni, éppen azért, mert a csend sem önmagától félelmetes, hanem a külvilágtól való elzártság miatt, amely sokszor finoman, messziről érzékelhető. Jóleső érzés látni az utolsó snitteknél, hogy az angyalbefőtt mellett Umberto Eco könyve látható. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

32
Értékelem!

Dénes, ezt nagyon jól kitaláltad, és nekem nagyon tetszik ahogy megoldottad, féltem hogy nem lesz lezárva, de le lett. gratulálok, nekem eddig ez az egyik olyan munka ami legjobban tetszik az estiskolán! üdv.

31
Értékelem!

Sajnálom, hogy elröpült a végén az angyalod!
Pán Péter például szapant használt a leszakadt árnyéka viszzaragasztásához.
Látom most már késő javasolnom, hogy bekenhetted volna szapannal a dunsztos üveg alját...
Igaz Péternek sem sikerült...
Igaz mindannyiunk szívében ott van az angyal!

29
Értékelem!

Márti: mer a lyányok angyalok:)
Roland: sjna még nem...nem rendeztem a terepet így utólag láttam hogy Umberto bekukucskál...és örültem neki...mintahogy annak is hogy a Szegedi Katalin ilusztrálta Hegyek Tündére c mesekönyv a polcon milyen szépen rárímel az anygalra és a tükörre....kár hogy a webkamerazsinórjaháromcentimozgástadottésnincszoomse...stbpanaszsor....must nézve azt is elárulhatom hogy eco eliade-n pihenget olvasásra várva
Tamás: nekem is rémlik valami iljen...mindenesetre a csengő minek a hangja hallható ott lakik az angyalal a polcon a tükör előtt ami egyébbként amolyan házi oltárkönyvesésnövénypolckeverék Köszönöm ám mindenkinek

28
Értékelem!

Nekem az tetszett a legjobban, amikor minket fogtál meg az üveggel. És tetszett a zene és a zeneszöveg is.
De igazából az tetszett, hogy eszembe jutott róla, hogy amikor legutóbb találtam pénzt az utcán, annyira ölrültem neki, hogy rögtön el akartam dobni, hogy majd más is örülhessen. Nekem úgy tűnt, hogy te is eképp fogod meg és engeded el az angyalod.

33
Értékelem!

érdekes hangulatú

és az uj eco teccett ?

28
Értékelem!

Ez marha jó!!!!
Hogy is van a mondás? Ha egy csengő megszólal, egy angyal megkapja a szárnyát?

Új hozzászólás