anonim

anonim

Kedves Erika, üdvözlünk a Látszótéren! Remélem, hogy aktív tagunk leszel, és kapjuk tőled a pörgést és az energiákat. Ez egy jó irány, és tetszik a dolog. Beazonosítható, érdekes ez a hajfeltűzés. Nekem egyébként ez működne úgy is, hogy akár már a konty alatt vágunk, mert igazán izgalmasak azok a kis fürtöcskék a nyakadnál, azok nagyon jól viszik ott a szemet, úgyhogy azok nagyon tetszenek. Talán ennyit tudok hozzátenni. Meg hát, lehet, hogy én a szemüveget levettem volna, mert a fül mögött azok most olyan érdekesek. Ettől függetlenül ez egy 3 csillagos leckemegoldás, úgyhogy ennek én örülök. Köszönöm, várjuk a folytatást! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

19
Értékelem!
23
Értékelem!

Üdv tőlem is. Ez nagyon szép kép, nőies, szexi, várom a folytatást.

26
Értékelem!

:)) Ha mindez így van, ahogy írtad, akkor nem csak az első tipp a helyes, hanem mind :))

22
Értékelem!
19
Értékelem!

Helló mindenki! Hmmmmmm....érdekes, te vagy az első ember, aki szinte beletrafált. Megmagyarázhatatlan vonzalmat érzek a dobókockák iránt, kedvenc számom a 7, és azért 1+6 mert nem ismerek középutat. Szóval az első tipp a helyes. :)

24
Értékelem!

Szia, üdv a téren! :) A dobókockák a végleteket, Fortuna szolgálatát, vagy számisztikai érdeklődést rejtenek? Esetleg mindet együtt? :))

31
Értékelem!

Üdv itt a téren és heló.

Új hozzászólás