Hegyi Zsolt-2011-10-09 15:53

Apa és lánya

Ezt a képet a nyár elején a Diónál fényképeztem. Valójában a Zsolt hívta föl a látványra a figyelmem. Sokáig vacakoltam, hogy több-e ez a kép egy sima családi emlékképnél, de ahogy telik az idő egyre inkább az a véleményem, hogy e két ember között jóval erősebb a kapcsolat mint egy átlagos apa-lánya kapcsolat.

Igen, ott voltam ennél a szituációnál, hogy mennyire voltam én ebbe beavatkozó tényező, arra már nem emlékszem, de azt tudom, hogy beszéltünk erről a képről ott is. Egy jó megfigyelés, jellemző helyzet, és nagyon erősen szól egy kötelékről két ember között. Én ezt egy jó megfigyelésnek tartom. Egy pillanatkép, amit Feri megcsinált, úgyhogy tényleg jól beszél egy apa-lánya kapcsolatról, abszolút belefér a barátságba is. Színben van valami probléma vele, ez a kékes-lilás-vöröses elszíneződés korrigálandó lenne. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

31
Értékelem!

Zsolt után szabadon: A csoport című műsoromhoz ezt a képet választottam, köszi még egyszer! :)

30
Értékelem!

Köszönöm az elemzést, a véleményeket.:)

28
Értékelem!

spontán kép volt, nem direkt álltunk be így, szóval tényleg egy jól elkapott pillanat. meg lehetne ismételni vörösben, mert így fiatalabbnak nézek ki hehe.

36
Értékelem!

Engem kicsit zavar a napgép meg a közelebbi modell fejéből kiálló pohár szívószállal, vagymi, de a szemek játéka sokat ér, ilyen képbe sajnos nem lehet belenyúlni.

(Ne becsüljük le az "átlagos" apa-lánya kapcsolatokat!)

28
Értékelem!

Zsoltnak külön három csillag a figyelemfelhívásért, három csillag Mácsainak a megvalósításért (jó a mélységélesség, a pillanat elkapása, minden), na meg még három csillag a szereplőknek. Sokat lehet nézegetni a képet, sokmindenről mesél.

Új hozzászólás