Arabok
Arabok
Arabok
Arabok
Az arab világ egy cseppet sem unalmas és egy cseppet sem áll meg. Mindig történik valami, jön-megy az egész életfolyam...

Ennél a sorozatnál mind a négy képnél ugyanazt a problémát látjuk, hogy miközben a megfigyeléseid pontosak és jó pillanatokat kapsz el, a komponálásra már nem figyeltél oda, a képeken sorra lemetszed a figurákat. Hogy csak egy példát említsünk, a füstölőt lóbáló fiatalembernél maga a mozdulat előre kiszámolható, hisz mivel ez egy megszokott, sokat gyakorolt és sokszor végrehajtott mozgássor, így az inga nagyjából mindig ugyanaddig fog kilengeni, vagyis ha ezt pontosan megfigyeled, akkor nem marad le a képről az edény széle. A ládát cipelő férfinél a csomag és a doboz is fontos, mert a terheket az jelzi. Azt javasoljuk, hogy ha van módod rá, fix alap objektívvel dolgozz és komponálj. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Köszi Zsolt, hogy egyben feltetted, mert így van értelme. Ez egy ilyen világ, nem több, nem kevesebb. A többi látszat. Persze, biztos van technikai kifogásolnivaló, de a témát megkerestem és most ez így sikerült. Majd fejlődöm!

jó, csak jusson idő az értékelésre is. :)

Ne haragudj Zsolt, de én sok képet kérek:) Szeretnék látni mindent, amit Laci látott!

:) inkább kevesebbet, mint sokat, viszont szépet. :)

Most olvasom az ezeregyéjszaka meséit, Te pedig illusztrálod! Sok aranyneműs, köntösös, turbános, ámbrás, drégaköves, szantálfás, gyümölcsös, mósuszos képet kérünk, és szép lányokat, mint a telihold!

Új hozzászólás