Aranyködben álmodni
Az ágyból nehéz kiszállni. Erős elhatározással a sarokba hajintott párna, paplan, és még mindig ott úszkál a szememen az álom párája. Aranyszín pára. Álomköd.

Nápolyi sárga lazúrral ellátott képet látunk, a lágyítás jót tesz a képnek és van egy érdekes sajátos hangulata. Azért azon elgondolkodnék, hogy ez az anyag mind a két oldalon kell-e, hogy kihömpölyögjön, vagy pedig valamilyen módon a kompozíciót meg lehetett volna fogni. Középre van most rendezve az egész és tulajdonképpen, tudatosan van középen hagyva ez a selyempárna, ami jó, de annyi bizonytalanság van, hogy most a keretezéssel nem szűnik meg a kép folytatódni és valamitől hiányérzetem van. Nem lehet, hogy minden képedre három disznót adjunk, emelni kell a tétet, ez most így két disznó. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Ha középre halmozom a paplant, akkor túl magas a kupac. Ha nagyobbra nyitom a képet, akkor túl sok a falvédő és a fal fölötte. Ha azt levágom, túl keskeny a kép, már-már panoráma formátum, amit nem szeretek annyira, illetve itt nem sok értelme van. Szóval nem könnyű, noha szerintem is jobb lenne úgy.

Én nem takarnám be magam ezzel az ágyneművel...

Új hozzászólás