árnyék-személy

Jó az irány, Gime, tetszik. Ez az, amiben el kellene kezdened mozogni, egy kicsit befelé fordulni, egy kicsit belülre figyelni. Olyan képet mutatsz, ami tulajdonképpen jól ábrázol téged, még akkor is, ha a valóságból csak azt a néhány lábujjat kapjuk. Ez az egész helyzet attól válik személyessé, hogy felfedezzük magunkat, a lenyomatunkat a külvilágban. Minden önportréban ez benne van. Nem csak annyi teret foglalunk el a világból, amennyit a kisasztalom jelent. Persze, ezek a személyes terek ábrázolásra kerülnek, itt egy ilyesmi helyzetet látok. Nagyon jó a lenyomatban az, hogy ad valamennyit a test formáiból, mégis sziluettként marad meg, és nagyon finoman érzékelhetőek a parketta lenyomatai is, nagyon jól komponálva. Várom a többi munkát. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Nekem tetszik, a radiátor szerintem jól rímel a lábujjakra.

Köszi, Oldy! Hát igen, van az a mondás, hogy a fotós mindent megtesz a képért, de azért mégse bontottam ki a radiátort ezért... ;)

:) tök jó. Azt a radiátort (vagy mit) valahogy kikaptam volna, de nagyon tetsztik az egész, úgy egyben van. A lábújj kifejezetten poénos! :)
Hali!
Oldman

Új hozzászólás