Árpában

Árpában

Idén nyáron készült, most utómunkáztam. Látom a hiányosságait, és már csak ezért is várom a következő nyarat, hogy ismételhessem. Egyszerűen befeküdtem a táblába. Nagyon szeretem azt a nyugalmat (még ha a fotó nem is nyugodt, azért az van ott)

Én kedvelem ezt a nyüzsgést. Jó az ötlet. Ha kinevezel egy kalászt, ami a főszereplő és őt közelebb hajlítod a kamerához, az még dinamikusabbá tehetné a dolgot, mert talán most ez a főszereplői státusz az, aminek hiánya miatt a kép billeg és nem találunk benne nyugvópontot. De nagyon jó a hangulata, tetszik az, hogy egyszerű eszközökkel dolgozol. (hegyi)

Hozzászólások

Nem kötelezően kell fókuszban is lennie, ha betolakodik az előtérbe, de lehet is akár és nyilván az blende kérdés, hogy mi az, ami élességhatárokon belül marad. én a tolakvó életlenre szavaznék :)

Köszi Zsolt. Nagy blendével, kis mélységélességgel készült, ezért vannak ilyen-olyan mosódások, és a nyüzsgésben ezért jelennek meg ilyen-olyan elemei a kalászoknak. Egy kalász kiemelését itt úgy tudom elképzelni, hogy az van a fókuszban. De nem kevés az? Nem veszti el ezt az izgő-mozgó susogó jellegét a kalászos?

Köszönöm Tamás a figyelmed! És naná, hogy megnézem a sarkok nélkül is (azok is gabonakalászok amúgy... tényleg nem értelmezhető?) :))

Hosszan vizslatom, hogy mik vannak a fölső sarkokban. De bármi is, jobb volna nélkülük. Nem rontják el a képet, csak elterelik a figyelmemet. Valaha engem is megihletett a gabona, de nem tudtam megoldani egy hasonló helyzetet.

Új hozzászólás