Hozzászólások

39
Értékelem!

Endre ezen az oldalon kép mutatónak kell lenni, különben nem lenne miről beszélni. :) Szigorúan a szójáték értelmében értem természetesen, mielőtt valaki félreértene... :)

32
Értékelem!

Ahogy az ember elkezd ragaszkodni világnézetéhez, elveihez, kevésbé tűnik képmutatónak... persze ha változik a helyzet, változik a világnézete...:-)
Szerintem, nagyon szép irodalmi leírását találjuk ennek a Tamás bátya kunyhójában:-)
Van egy kedvenc íróm, akinek lopom a mottóját, természetesen elferdítve:-) Az amatőr az, aki komoly dolgot csinál szeretetből.
Mark Twain-ről van szó, és melegen tudom ajánlani elolvasásra a Jámbor lelkek külföldön c. könyvét. Vidám mulattató, és szintén a kenyér mindkét oldalát mutatja:-)

42
Értékelem!

Szerintem, úgy is igaz, ahogy elsőre leírtad... Én úgy látom, világunk egyik alapvető tényezője a farizeusság, ki így, ki úgy áll hozzá... és természetesen mindig néző és nézett függvénye:-)
A világ nem fekete-fehér, csak ha azzá tesszük, de abban a pillanatban már a farizeusság bűnében leledzünk:-)
Vagy ha fotózzuk fekete-fehér negára:-)

39
Értékelem!

Kíváncsi voltam munkáidra, és most ezt a képet megnézve, azt gondolom, hogy erős, és határozott elképzelésed van a világról.
Az első meghökkenésen túl végül is azt gondolom, hogy e kultúrantropológiai okfejtés végtére is igaz.
Azt hiszem, jobban értem önportrédat is, ahonnan ide jöttem. Az sem vicc, de halálosságában sem komoly. Inkább könnyed, mint ez is - súlya ellenére.
Üdv. István

Új hozzászólás