Az én jeges Duna fotóm

Ez az egy jegesdunafotóm készült, barátoknak akik nem láthatják, mert messze laknak, de gondoltam felteszem ide is. A nagyobb méret azt hiszem jobban áll ennek a műfajnak.

Nem nagyon tudok sokat mondani erről a képről azért, mert minden benne van, ami ahhoz kell, hogy egy emlékezetes munkát kapjunk. Talán annyit tennék hozzá, hogy a kép formátuma nekem komfortosabb lenne, ha a 3:2-es méretarányt tartaná, fent is és lent is kaphatna még a kép több teret. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

6
Értékelem!

Köszönöm Nyözö, megtiszteltetés! Bocsánat, hogy nem tudtam lenni, de feltétlen meghallgatom a műsort!

3
Értékelem!

Kedves István! Szeretném ezt a képet felhasználni a Górcső 2017 november 10-i adásához, és egyúttal meginvitálnálak az esti 21h-i premierre. A műsorban a tájépítészetről lesz szó Novotny Orsi tájépítész közreműködésével.

24
Értékelem!

Technikailag ezt te tudod, én nem, én csak a végeredmény részéről nézem, hogy ez a formátum nem szerencsés, nem csak itt, bármi másnál sem, mert ez egy kényszerített, filmes képarány, de a fotó meg nem film, más az agyi feldolgozása, vagy hogy mondjam.

35
Értékelem!

Szintén kb 30-40 képből összerakott fotó, itt ráadásul egy 35 mm-es (50 mm ekvivalens) objektívvel. Csak az volt nálam, nem tudtam volna a hídról mindezt lefotózni másképp. De ezért kisebb is torzítása, mondjuk baromi nagy a nyersanyag, rendesen megdolgoztatja a gépet a 30 raw párhuzamos feldolgozása :)) Szóval az arányokkal csak utólag tudnék kezdeni bármit is, de akkor már vágunk belőle fontos részleteket.

44
Értékelem!

Köszönöm István, örömmel kémlelem a tájat a Duna jegéről, nagyszerű, hatásos fotó!

Új hozzászólás