Hozzászólások

Nyözö, nem csak a pitypangod, hanem ez az önportréd is nagyon jó (önportréhoz persze talán a lámpák nem kellenének jobbra fenn, de ki tudja...) És tényleg beküldheted volna önportréba is, mert nagyon mesél Rólad, és ez nagyon Te vagy, legalábbis én így ismertelek meg :) A növény is ott van, és "tudományos" alapon van ott, tervezetten, de mégis természetesen, meg a géped, meg a határozott határozatlanságod, meg a kedves ember is... :)) Szóval nekem ez tetszik.

Köszönöm, hogy a képet megmutattad. Ezzel is ösztönözve, hogy el lehet készíteni :-)

@Ramóna Gnóm egészen macskaalakú, hidd el. Most épp karanténban van mert nem tisztálkodott rendesen, de ha túléli az űrhajóskiképzést (értsd a mosógépet) majd lefotózom őkelmét. :)

Gnóm? :D Jól sikerülhetett! :)

@Tamás sosem voltam az a nagyon magabiztos alak. Vagy mégsem? :) Lehet ezért is szorgalmis. De leginkább azért mert nem akart ez sokkal több lenni egy gesztusnál, hogy Anitának megmutatom az elkészült virágot, hiszen Ő adta közre a "receptet" -- többféle értelemben is.

Tény, hogy a háttér erősen szociografikus irányba vitte, és éppen ezért tetszett meg és hagytam benne ott bolondításként azt az izzósort fent... Évának is igaza van abban, hogy végülis lehagyható, csak akkor picit élesebb lesz ez a szocio-vonal.

Tetszik ez az önportré, akkor is, ha kissé bizonytalanul nézel a világba. Szerintem nem kell vágni, azok a fények hiányoznának. Gondolatébresztőnek tartom a virágot ez előtt a fal előtt. Csak azt nem értem, hogy miért szorgalmiba tetted.

@Éva igen, csak valahogy úgy éreztem kell az a kis izzósor mint szürrealitás. :) Na jó viccelek, lehet igazad van...

@Ramóna miért nem lehet kinézni belőlem? Pedig Gnómal az általam vart plüssmacskával nem is találkoztál még... :) Én mindigis szerettem bütykölni, meg alkotni....

Komolyan megcsináltad? :'))) Ki sem nézné belőled az ember, vagyis én! :)))

Tök jó kép, de lehet a tetejéből vágtam volna:)

Új hozzászólás