Az ixedik látszótárs

Az ixedik látszótárs

fotómasina: spinner 360. Üdvözlök minden Látszóterest.

Nagyon köszönjük ezt a képet, és üdvözlet neked. Ez egy izgalmas játék. Talán egy kicsit valamilyen irányban elmozdultam volna vagy az autók felé, vagy a víz felé, de persze ezt nem olyan egyszerű ám kiszámolni ezeknél a lomográfiás képeknél, én tudom. Ugyanakkor annak nagyon örülök, hogy erősíted az analóg vonalat nálunk, mert szerintem ez fontos kérdés, hogy a varázslat hogyan történik meg, és abban nincsen vita közöttünk, hogy az analógnak van varázsa, a digitálisnak meg a képeknek lehet, de a készítésnek nincs. Ez egy 3 csillagos üzenet, köszönöm. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

45
Értékelem!

István! Majd töltök fel hosszabbat is, vágatlant.
A dolog úgy zajlik, hogy a negát előhívják a laborban, majd azt én eská beszkennelem. Tehát én digitalizálom. Eddig kettő volt nagyítva, nyomtatva, az egyik egy pályázat kiállításán, asszem kábé másfél méter hosszúra, az nekem tetszett. A laborban egyébként, kis túlzással, olyan méretben nyomják ki, amekkorát a kedves megrendelő kér.
Ezek a panorámaképek szerintem, nagyban kezdenek el igazán élni, de ez nem mérvadó vélemény, mert én bevallottan elfogult vagyok.
Köszönöm érdeklődésedet!

40
Értékelem!

Zsuzsa, megnézhető valahol a teljes kép is? Nagyon kíváncsi vagyok, mi jön ki ebből a masinából eredetileg.
És azt szeretném még kérdezni, hogy van aki ilyen hosszú csíkot előhív papírlapra, vagy a látható végeredmény digitális?

40
Értékelem!

Köszönöm az elemzést.
Valóban igaz, a kompozíció kissé felborult, ugyanis a képet utólag megrövidítettem. A 760 pixel max. szélesség nagyon kis magasságot eredményezett, ezért, bár nem szokásom, mégis megvágtam. A csónakázó tó másik vége szenvedte ezt meg, ezért van a képen csak kábé 320-330 fok.
A lomo az tényleg nagyon izgalmas:) Én legjobban azt szeretem benne, hogy fejben kell fényképezni, és nagy az öröm, ha a filmen is az van, amit a szemem mögött korábban elképzeltem.

43
Értékelem!
44
Értékelem!

Szia, viszont üdvözöllek a téren! :)

Új hozzászólás