Az út mocska

Az út mocska

Egy régebbi projekt/fotósorozat részeként készült, most dolgoztam még rajta kicsit.

Nem sokan oldják meg ezt a leckét, és ennek értem is a problematikáját, hiszen meghökkentőnek lehet nevezni ezt a leckét, mi az, hogy talp? A lecke leírásában vannak hívószavak, és nyilvánvaló, hogy ez egy kérdés, mit tudok én ezzel kezdeni, hogy tudok ezzel az egésszel azonosulni? És azt gondolom, hogy amit ebből ki lehetett hozni, azt Anna megtette, függetlenül attól, hogy most sem pontos a kép kivágása, mert a kép felső részénél nagyon beszorítva érzem a sarkát annak, aki ezt a lépést létrehozta. Ettől függetlenül mondom azt, hogy ez egy nagyon jó leckemegoldás. Olvastam a kommenteket, hogy némileg problematikát éreztek abban, hogy ez egy beállított, instruált kép, én meg azt gondolom, hogy nyilvánvaló, hogy a szituáció is hozza ezt, mert hát, véletlenül az ember nem hasal le a földre. Másrészt nincs azzal semmi baj, ha a kép beállított. Az, hogy ez most mennyire sikerült jól, azt gondolom, hogy elég erős az üzenet, azzal együtt, hogy ez a kép még nagyon sok más képkivágást is elbírna. Akár úgy, hogy jobban ráközelítünk a talpra, akár úgy, hogy líraiabbra vesszük ezt a figurát, és tágabb képi értelmezést adunk, de mindezzel együtt, én ezt egy 3 csillagos leckemegoldásnak gondolom. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Zsolt, ez a lehasalásos sztori jó :)) de a kommentekben sehol nem jelenik meg, hogy problematika lenne az instruáltsággal, vagy hogy is írtad :) Nincs problematika, tetszik is a fotó minden (bár sajnálatosan igen szerény számú) hozzászólásban. Az esetemet dekódolom, ami annyi volt csak, hogy a lépést nehéz beleéreznem. Én "talpmutatást" látok - no nem mintha ezt bármi kizárná. De igazad van, ez egy jó talp lecke szerintem is!

Köszönöm szépen az értékelést! A képkivágás kritikával egyet értek, most, hogy rávilágítottál, én is érzem a sarok beszorítottságát, úgy látszik ezen még izmoznom kell.

Óóóó köszönöm a figyelmet! Használd egészséggel :)

Hahó!
Holnapi huhogásomhoz hozzálinkelném, ha hozzájárulásodban hihetek.
Hála!

www.latszoter.hu/radio

Hát igen. Az instruálást még gyakorolnom kell, az biztos!

Nem tudom nem érezni, hogy nem lép, hanem megmutatja, de talpnak talp:) Szóval nekem ez a természetes mezítlábas megközelítés tetszik, de picit sajnálom, hogy mégsem hiszem el. Valahogy ezt érzem.

Új hozzászólás