Az vagyok, aki vagyok

Igen rövid ideje fotózom ez a szám hónapokban számolva mindössze kettő. Napokban számolva már sokkal többnek tűnik, de az csak illúzió, hogy az is. Ezt a képet készítettem magamról pár hete, így éppen fel tudom most használni az első lecke önportréjához. Zárt szűk térben készült a fotó és igyekeztem játszani a megvilágítással,de ennyit tudtam "most" kihozni belőle.

Üdv a Téren, kicsit késésében, de most aztán igyekszem behozni magam, ha már itt a karantén... Ez egy jó első kép, jó bemutatkozás. A tónusok kicsit szürkék, de ezen majd idővel lehet változtatni, lesz ilyen utómunka videóm a csatornámon. Kedvelem, hogy dinamika van a képben, hogy kimozdulsz a szokásos igazolványkép mezőből. Várom a folytatást! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

0
Értékelem!

Kedves István köszönöm az értékelést.Egyébkét közel szakmabeliek vagyunk az építőiparban dolgozom én is,mint kivitelező.A képről annyit,hogy csak ez a rész volt a falon a szobában,ami tiszta felület.Egy csík tapéta egy csík festés,felváltva követve egymást(50cm-50cm).A festés színe mohazöld,de fekete fehérben ez nem látszik,így a halványsága miatt válhatott azonossá kb az arcommal,de minden szándékosság nélkül persze. Életlenség azt hiszem annak köszönhető,hogy megpróbáltam beállni a képmezőbe rádiós kioldót használva a megörökítésre,de így életlenebb kép született,hogy nem tudtam lekövetni a fókuszt.

1
Értékelem!

Üdv a Téren Sándor! A zavaró életlenség ellenére szerintem kifejező kép, ha nekifutsz megint válassz egy sötétebb, vagy világosabb hátteret, mert ez túl közel van a bőrtónusodhoz, szinte beleolvadsz a képbe. Ha ez szándékos volt akkor bocs.

Új hozzászólás