Bábu vagyHegyi Zsolt-2012.03.26. 19:40Hegyi Zsolt-2012.03.26. 19:40

Bábu vagy
Bábu vagy
Bábu vagy

Tetszik az ötlet, hogy ezeket a fura kirakati bábukat Camilla valós térbe képzeli a tükröződések által, de a középső kép ebből a sorból kilóg. Leginkább az első képen érezhető az a hatás, ami egyedivé teszi ezt a sort, az a látásmód, ami érvényesíti a képeket, úgyhogy az ötlet okán kérem Camillát, hogy folytassa ezt a sort, törekedve arra, hogy az utca, a helyszín is belekerüljön a képekbe, és ne csak a bábuk, és minél többféle sztorit tudjon így kihozni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szeretném a sorozat első képét kölcsönvenni a GórCső 2023. 11. 27-i adásához. Nekem egyébként mindegyik tetszik, szépen komponáltak, és nagyon klassz, ahogy a fényekkel, tükröződésekkel játszol. Szeretettel várunk adást hallgatni, és a csetre is.

Egy férfi és egy nő című adásomhoz a harmadik képet választottam illusztrációnak.

Csatlakozok a kedves névrokonhoz a gratulációban és a véleményben is. Hozzátenném, hogy nem csak az első állna meg a saját lábán, hanem mindegyik. :) Olyannyira hogy paradox módon külön életet élnek ezek az élettelen bábuképek.

A középsőn igazítottam volna egy picikét. Fura módon a jobb szélen az a fénycsík amit valami kitakar még a kép széle előtt, az bekeveri a szememet. :) Tudom húzzak a sunyiba káeftét hallgatni. Már megyek is, mint macska az úton, aztán majd üzenek a liftből, hogy milyen a buli volt az Operaházban.

Hű, Camilla ez (is) nagyon jó lett!
Különösen az első kép tetszik nagyon, szerintem egyedül is teljesen megállná a helyét!
Üdv,
Zoli

Új hozzászólás