Barának barátsággal
Barának barátsággal
Ezeket a fotókat február 2-án készítettem, nem tudom, hogy a Bara mikor, de nem bánnám, ha pont egyszerre készítettük volna.

Rendben van, hisz a tulipán éppúgy a nőiségről és a szexusról szól, mint a vörösre rúzsozott száj, miközben a szájat ha megnézzük, az nem egy érzéki és dús, hanem egy föltupírozott száj, olyan, mintha egy kislány száj lenne. Itt van valami furcsa érzéki játék. Felidézhetnénk akár Mapplethorpe virágjait is, bár ő nyíltabban vállalta a szexuális párhuzamot, direktebben fogalmazott. Érdekes, ahogy a virág ellentétes oldalról jön be, mint ahonnan várnánk, talán éppúgy ellentétes, mint maga az alkotó, az ő attitűdje. Itt azért azt el kell mondani, hogy arra kell törekedni, hogy lehetőleg a fotónál egy képbe próbáljuk meg sűríteni azt, amit el szeretnénk mondani, ne két fél fotó adjon ki egy egészet, ha nem feltétlen szükséges, egyszerűbben fogalmazva, különbséget kell tenni aközött, hogy a képsor indokolt egy történet elmesélése okán, vagyis képriport, avagy több képre esett szét az üzenet. Itt a virág önmagában is érdekes lehet, ha a kép be van fejezve, a száj a szőrmesállal is izgalmas és erős, önálló üzenet, ha pontos a fogalmazás, a kettő együtt viszont egy harmadik, nem elkészített képre utal. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Márti: én is kimerem p.. f...
Zsoltu: dehogynem
Feri: köszi, és kössünk
Árpi: fogadás jobbról és balról
Gábor: előbb volt a rúzs, a tulipán később érkezett. amúgy meg nagyon reklám lenne:), L'Oreal Paris

Verotska: februjári lyányok? most megnéztelek, ténnleg, szedelőzzz

Dinikém: Boszorkafilm jöhet, benne vagyok.

Bara: atráti vagy baráti, úgyis értem, és örülök az 1 nap születési eltérésnek...

Piros tulipán kellett volna. Rúzspiros.

Szerintem Zsoltnál lehet is fogadni, mert úgy is ő gépeli be ;)

Az alsóval sincs bajom, a felső viszont kifejezetten tetszik.
A Márti nem szenyó, hanem jó megfigyelő. :):) Szerintem kimondja. Nem kötünk fogadásokat?

Mártiiiii, de szenyó vagy. :D

A női meg a férfi princípium, Szőkebácsi kedvenc szakkifejezése. Úgy izgulok, hogy ki fogja-e mondani!


ági ez az enyémhez is megy tudod?

mi lettünk a februári lyányok. ja. dénes szedelőzködj! pózolunk! ;)

Ész vajon Fehér Vera mikor csinált az övét? Lyányok lassan ki lesz a boszorkakör:) mer már rég szeretnék egy körfilmet a boszorkákról csakmég nemtudom miért és hogyan de lassan rávezettek:)

baráti!...majdcsak sikerül harmadjára:)

bocsi : "atráti"= aráti akart lenni...:)

Szia Ági:)...köszönöm e atráti gesztust tőled:)...s a fotókat egész pontosan február 1-én készítettem péntek délelőtt folyamán....szóval csak egy nap eltérés van közöttük...:)

Új hozzászólás