Barát nélkül,Társ nélkül

Barát nélkül,Társ nélkül

A gondolati ívet értem, a barátság nem mindig vidám dolog, mert vannak benne nélkülözések, akár ellentétes irányú rezgések is, és vannak benne elválások is. Ez a gondolatkör rendben van, de hogy így kell ezt ábrázolni, arról nem vagyok meggyőződve. Ha megmutatod ezt a képet valakinek, és azt kérded, hogy na, mi jut erről eszedbe, hát, szerintem ember nincs a Földön, aki a barátságra asszociálna ebből. Miután te elmondod a magad asszociációját, persze, értem, de ennek azért képileg kellene, hogy megoldódjon, nem verbálisan, úgyhogy valahogy úgy kéne ezt az egészet végiggondolni, hogy hogyan lehet ezt a dolgot egyértelműen vizuális üzenetbe foglalni, mert ez most verbális üzenet lett. (hegyi)

Hozzászólások

52
Értékelem!

Azért írtam a külső szemlélőt, mert ha valaki nem tudja, hogy miről szól a lecke, neki ebből a képből nem fog lejönni, hogy a meggy hiánya a barátságra akar utalni.

51
Értékelem!

Kedves Zsolt! Az egyik gyümölcs hiányzik mint ahogy hiányzik egy elment barát ez volt a gondolat de talán nem közérthetően ábrázolva. Köszönöm a hasznos elemzést

Új hozzászólás