Barát-totem
Ez egy totem a barátomnál a barátaimból, a barátaimmal a háttérben, a levegőben, meg ott mindenhol azon a környéken.

Kedves Krump, nagyon köszönjük a képet, szándékod szerint nagyon szimpatikus a megörökítés iránti vágyad. A képnek több hibája is van, nagyon nehéz ötletet adni, hogy lett volna jó, mert ez az oszlop ebben a környezetben szinte fotózhatatlan, mert a háttér "szétveri" a kompozíciót. A lovasíjászat (Kassai Lajosék vagy Magyar Attiláék) mozgásában, akcióban igazán érdekes, ahol látni a lovast, az íjat és a célt is, de ez nem kis fotós feladat, hogy jól legyen megcsinálva. Ha a dolgo menifesztumait szeretnénk megmutatni, akkor pedig az lehet jó út, ha a tegezt és az íjat valami kevésbé zavaros háttér előtt mutatjuk meg, de ott is az a jó, ha nem csak ez a két dolog szerepel képalkotó elemként. Eddigi munkáid alapján mondom, hogy nagyon jó mozgófilmet küldtél, várjuk a filmeket, mert úgy véljük, abban talán könnyebb mozognod. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Dehogy bántottál! Vicces volt, és értettem is, de ezt, hogy vicces, csak így lusta voltam leírni, hasonlóan vicceset kitalálni meg még annál is lustább voltam, mert alapvetően unalmas ember vagyok, és csak nagyon kemény munkával tudok vicceseket írni vagy mondani. :) (

Krump, ne haragudj, hogy ilyen hülyeségeket írtam ide, remélem nem bántottalak nagyon meg vele, csak viccelni próbáltam!

Ez nem egy szokványos lókép, de azért ezt is értem ám!
A barátod ezek szerint kicsit fafejű, de tollas, és nem magáz, mert tegez.
De ez csak vicc volt.
Te egy természetbarát vagy ezek szerint, ha jól értem. Az jó dolog.

Új hozzászólás