Barátok
"egy csók és más semmi" :)

Én igazából ehhez a képhez azért nem szólnék hozzá, mert nincs mit hozzászólni, én azt a képet nagyon szeretem és azt szeretem, azt a mácsaiferiséget, amiben Feri verhetetlen, ha visszagondoltok az elmúlt egy évből a korai szakaszban arra a kettős portréra, szóval hogy Feri itt van otthon, ebben a hrabali őrületben, a Sörgyári capricciot, de Csontváryt is idéző világban, ahol kérdéses hogy a jobb oldali meg bal oldal úr is hogy vannak a folyadékbevitellel, a szellemiséggel, de annyi szeretettel van ábrázolva ez a kép, miközben sejteni lehet a háttérből, hogy milyen szubkulturális közegben járunk. Ez előtt a kép előtt én csak fejet tudok hajtani és azt mondani, hogy három disznó. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

16
Értékelem!
18
Értékelem!
22
Értékelem!
18
Értékelem!
17
Értékelem!
15
Értékelem!

:):) Tamás! Ez nem igaz! Csak kihasználtam azt a pillanatot, amikor nem tudtad eldönteni, hogy normális vagyok-e vagy van egy kis beütésem. Oké. Olyan helyzetet teremtettem. De nézd meg jobban: Ágit már nem sikerült csőbe húznom. Ő talán már akkor látta is a képet. http://szakkor.estiskola.hu/2007/08/10/f...
De Te is tudod csak azt kell mondani, hogy csíííz, és nyomni a gombot.

12
Értékelem!

Mark, a Ferinek hatalma van. O a karakteres helyzetek kereszapja. Don Ferione. Es ha tudnad, hogy milyen aljasan tud fotozni, lesbol paparazzi modra, ugy, hogy neha eszre se veszed. Meg arra sincs idod, hogy beallitsd a helyzeted, kenytelen vagy a termeszetes arcodat mutatni neki.... Veszelyes.. nagyon veszeljes.

15
Értékelem!

Ez viszi a következő "híres ember által átadott díjat"!;-) Hogy kerülsz te mindig ilyen karakteres helyzetekbe? Micsoda élet... ;-)

Új hozzászólás