Barátok

Barátok

Azért itt egy lépéssel azért tovább jutunk, mint az előző képnél. Megint azt mondom, hogy a gesztusrendszer az, ami itt most erős. Van egy ilyen vagány, bandázós érzet ebben az egészben. Összejöttek a haverok, mindegyiknek ugyanolyan kutyája van és hát tulajdonképpen ez az együvé tartozásnak az egyik fő szerepe, a közös érdeklődés a közös hobbi és ez kialakíthat barátságokat. Én itt most nem is a kutyabarátságról tudnék beszélni, hanem inkább az emberéről. Az egész szerkezet egyébként erről beszél. A kézfogás itt a legerősebb és nem az, ami a kutyákkal történik, a kutyák csak díszítések. Ha pedig ezt el tudjuk fogadni, akkor van egy nehéz feladat a képen. Tónusban tartsuk az egészet, úgy, hogy a fehérek nem égnek ki. Mert most nagyon grafikaivá vált a két középső kutya megjelenése attól, hogy ennyire ki van égve tónusban. Ezen én módosítanék, mindenféleképp, mert most nagyon erősen elviszi a figyelmet ez a két, nagy fehér felület. Ettől gyengül a szerepe a kézfogásnak, gyengül a szerepe a pórázoknak, holott ezeknek van a legnagyobb szerepe és legnagyobb jelentése ezen a képen. Az irány jó, a gondolatot pontosítanám, a technikai kivitelezéssel van némi problémám. Azt gondolom, ha ehhez még hozzáveszem, hogy a vágás sem százszázalékosan szerencsés, ezt egy kicsit szűknek érzem, akkor én azt mondom, hogy ez most kettő csillag. Várjuk a folytatást. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

A pórázok megfeszülése itt talán feszültséget sugall, de valójában az ismerkedés miatt annyira feszesek. Kíváncsi egy fajta az biztos. :)

Itt a barátság mellett azért komoly feszültséget is sugall a fotó, a pórázok megfeszülésével mindenképpen. És kár kicsit a piros ruhás, háttérben álló alakért. Ugyanakkor nagyon izgalmas a három kutya "pofajátéka" :)

Új hozzászólás