Belépő

Belépő

Örömmel üdvözlöm Tündét a körünkben újra, és örömmel látom azt, hogy egy másik irányt kezd el fölfedezni. Remélem, hogy ez nem csak egy fellángolás, hogy bejött az utcáról, és mindjárt valami olyan kompozíciót mutat, ami nagyon érdekes. A fény és az árnyék játéka, a lehúzott redőny és a nyitott ajtó, a sejtelmes női alak, aki jön a szobába, miközben az egész olyan, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ő teljesen be akar ide jönni, mintha ez a bizonytalanság benne is meglenne, de azért győzni látszik a kíváncsiság. Szóval ez egy jó helyzet, és egy jó jellemzése az első leckének. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Üdv újra köztünk. Igazán Tündés belépőt láthatunk. Szép.

Én ugyan így vagyok vele..
De nem is tudok egyszerűsíteni és nehéz az önleképezés, főleg az önmegismerés miatt..., ezért vissza fogok térni erre a témára egy letisztultabb anyaggal, talán mint a tiéd!
Remélem látunk még hasonlókat az értelmezésedben!

Köszönöm Dávid! Sokat agyaltam én ezen az első leckén,többféle megoldás is született, végül ennél az egyszerűbbnél maradtam; a többit túlbonyolítottam.

Finom érzéki, játékos jelenés..
Igazi Nő, szép formák, amit erősít a függöny alakzata is, kecses és karcsú egyszerre!
Szívesen látnék az alakból többet, de így is talált nálam, most ez a kedvencem itt.
(a kis redőny-rés szépen megtöri a sötét monotonítását és az alakodra is sejtelmes ellenpont, mintha azt fejezné ki hogy kicsit lehet lesni is akár be akár ki, de nem kapsz többet, nem ismerhetsz meg - jelleggel.)

Új hozzászólás