Tényleg, ki van mind a két kereke! Öreg jószág, de én vagyok az idősebb.

Kedves Lacipapa! Az úgynevezett kis színes kategóriában nagyon jól teljesítettnek érzem a feladatot, miközben néztem a filmet, éreztem, hogy egyre jobban megnyugszom, mert amúgy annyira stresszes az életem, kaptam egy új pozitív megerősítést, nagyon szépen köszönöm a filmet, így tovább. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

Tetszik ez a ráérős, nyugodt mégis folyamatos történetmondás, tudom, hogy nem könnyű ezt elérni. A vakmerő kamermozgások is tetszenek, ez sem olyan egyszerű, onnan tudom, hogy nemrég én is készítettem biciklis felvételt, ettől függetlenül. majd lehet, hogyfelteszem. A szöveg pedig egyszerre emlékeztet a Tarabantra, amelynek útfekvése kitűnő, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson. Szóval összességében az egyszerűnek tűnő alkotás mégsem olyan egyszerű, hanem nagyonis átgondolt és tudatos. Ha érdekel, esetleg olvasd el ezt itt, ez is hasonlóan érdekes alkotás:
http://kellek.adatbank.transindex.ro/pdf...
(Julio Cortázar: Utasítások a lépcső megmászásához)

Akár egy jó kis oktató film,olyan személyeknek akik még soha az életben nem találkoztak "drótszamárral", de azok figyelmébe is ajánlott akik már találkoztak vele de még nem pattantak nyeregébe.
Én még nem próbálkoztam mozgó képpel,d foglalkoztat a téma.
Tehát érdeklödve nézem a Szakkör mozgó képeit(is)

Kedves András ! Nagyon Rád férne egy kis lazítás, a stress, amiről írsz, nagyon árt az egészségnek. Időnként nyújtózkodj el a masszőr ágyon és egy jó relaxszálós zenére masszíroztasd meg magadat. Másokban nagyon jól feloldod a stresszt, hát vigyázz saját egészségedre is, mert nagy szügség van Rád. Kevesebb hajtás-- több lazítás !!

Gyönyörű reprodukcióját láthatjuk a klasszikus szocialista KRESZ oktatófilmeknek. Zseniális!

Mit lehet ehhez hozzászólni... PROFIZMUS!
Remek kameraállásokat választottál, jó a vágás, kreatív és kellemes, nagyon tetszik. Még... még...még....
Gratulálok!!!!!!

Ez szerintem disznós film lesz, Lacipapa. Nagyon hangulatos. Remélem a második 15 kilómétert is megmutatod.

Szerintem nagyon jó lett Lacipapa! Szép a drótszamarad, a finom kis vicceiden pedig jókat mosolyogtam:) Én ilyen filmeket szívesen néznék még!

Lacipapa, annyira meghatódtam, talán a hangodtól, talán a halk zenétől, olyan reggelem van, hogy csak na, jól érzem magam, remek.

Új hozzászólás