Bojtár Tamás: AliscaColor

Az Illyés Gyula Megyei Könyvtár (7100 Szekszárd, Széchenyi u. 51.) szeretettel meghív minden érdeklődőt Bojtár Tamás - AliscaColor című kiállításának megnyitójára 2013. január 9-én (szerda) 17 órai kezdettel. A kiállítást megnyitja Elblinger Ferenc tanár, közreműködik Pecze István harmonikán. Megtekinthető a könyvtár nyitvatartási idejében 2013. február 5-ig.

Ízelítő a képekből!

Hozzászólások

Én péntekenként 5 - fél 6 magasságában tudok indulni Pestről, most hétvégén ráadásul busszal megyek Mohácsra, és rendszerint vasárnap este utazom át Szekszárdon (illetve mellett) Elsősorban ezekre az időpontokra gondoltam, hogy meg tudnék állni. Most annak látom esélyét, hogyha valamelyik hétvégén autóval megyek, és kicsit korábban el tudnék indulni, hogy mondjuk 5-ig odaérjek. Ha sikerül, feltétlenül értesítelek előtte! Köszönöm még egyszer az invitációt!

Kedves István!

Nagyon örülnék, ha megnéznéd!
A nyitvatartás:hétfő, szerda, csütörtök, péntek: 10-18 szombat: 9-13
Ha sikerül Szekszárdra jönnöd, talán össze is futhatnánk.

üdv: Tamás

Sok sikert kívánva gratulálok Tamás!
Ha adódik rá módom, megnézem a kiállítást. Esetleg a könyvtár nyitvatartási idejét ha tudod, sokat segítene (engem főleg a hétvégi - pénteki illetve vasárnapi - érdekelne)
Üdvözlettel: István

Ágnes, Ferenc, Zoltán nagyon köszönöm a jókívánságokat.

Egy időben sokszor jártam Szekszárdon, nagyon kedves városka, van jellegzetes hangulata ahogy megbújik a tolnai dimbes-dombos táj rejtekében. :) Valóban sok minden Alisca, még a helyi rádió is, ahol annó még vendégszerepeltem is. Kíváncsi lennék erre a képanyagra, meg persze arra is, mi lett abból a kedves kisvárosból olyan 15 év távlatából... Kívánok sok sikert a kiállításhoz Tamás!

Előre is gratulálok, Tamás! Nem ígérem, hogy arra járok februárig, de nagyon kíváncsi lennék a képekre.

Köszönöm Sándor! Alisca valóban egy szekszárdi utca, ott lakom, mely nevét a IV. század táján itt található római katonai településről kapta. Sok itteni cég nevében szerepel az Alisca valamilyen formában.

Tamás, nagyon szép a meghívód, egyszerű - mégis ütős. Izgalmas a rajta levő kép is. Érdemes lenne feltenni a látszótérre, hogy alaposan megnézhessük. Aki nem szekszárdi, annak talán érdemes elmondani, hogy az Alisca az egy szekszárdi utca. Gratulálok.

Új hozzászólás