Bolond zenész

Bolond zenész

Hát, tényleg elég bolondos. Ami nekem egy kicsit problémás az az, hogy most egyszerre vesztettük el az élességet, és egyszerre vesztettük el a tónusokat is. Én emelnék a kontraszton ahhoz, hogy vissza tudjuk hozni valamilyen irányban ezt az egészet, mert a kettő együtt (a tónusvesztés és az élesség elvesztése) azt adja, hogy ez egy rontott kép, miközben meg az ötlet abszolút jó. Szóval én arra kérnélek, hogy ezt tessék megismételni, egy olyan megoldással, ahol a fényekre jobban odafigyelsz, mert közben körben meg elég sok fényt kaptunk. Kérd kölcsön Évától a kistükrét, mert azzal a fénnyel lehetne játszani. Visszaadtam ismétlésre. (hegyi)

Hozzászólások

31
Értékelem!

Én megbántódni? :D Sohasemmikorse! :) Félreértettél! :) Ha tudnád, milyen kevés fény van nálam... sztem egy reflektor sem lenne elég amúgy! :D Viccet félretéve meg fogom oldani, nem aggódok! :P

33
Értékelem!

Helló, ki mondta, hogy fejezd be a bolondozást? Annyit mondtam, hogy legyen technikailag megoldva, ehhez meg a kistáskádban lévő tükör is elég. Na nehogy már egy ismétlés miatt megbántódj, he! :)

33
Értékelem!

Jól van, akkor befejezem a bolondozást, és ígérem, nem fogom az időt húzni értékelhetetlen minőségű képekkel! ;) Köszönöm, megismétlem! :)

33
Értékelem!

Csak vicceskedtem! :) Értem én, hogy gondoltad... Ilyenkor azért előjönnek dolgok, pl. hogy jól belegondolva most ebbe, sokszor rejtegetem a számat, és ez azért lehet, mert az oviban hernyószájúnak csúfoltak! :) Ki hitte volna, hogy még mindig kihat a dolog, pedig már ezeregy éves vagyok! :) A végén még tényleg elindulok itt a Zsolt által annyit emlegetett önismeret útján! :D Holnap majd jól kirúzsozom! ;)

38
Értékelem!

Egyáltalán nem zavaró, hiányoló .. nekem... nem kész nélküle a történet... sztem. :)

31
Értékelem!

:) Na, akkor a számat is berakhatjuk a zavaró batyuba! :) Örülök, hogy tetszik! ;)

33
Értékelem!

Ha nem is a bolond, de valami rokonértelmű szó a cím nélkül is beugrott arra a látványra, hogy a modell ugyan mit csinál a furulyával??? A hajkupacról meg a zseni-őrült ugrik be... engem nem zavar a képi minőség sem, mert a benyomást támogatja. De valahogy jó lenne kitrükközni (úgy érzem, nem biztos hogy így van) hogy az éppen felsejlő száj picit határozottabb legyen. Nem a címe miatt, hanem a kép miatt. Talán mert a száj hangképző szerv is, nem tudom, csak ez az érzésem... :))Nekem tetszik a fotód!

37
Értékelem!

Bolond, bizony! :) Nem vágtam belőle, ugyanis a háttér problematikája, és az állvány hiánya miatt a szükség néha törvényt bont nálam! :)

36
Értékelem!

Az első szempillantásban tudtam, hogy kié kép, pedig nem is mondtad, hogy csináltál újat! Szóval karakterisztikus szagot érzek! :)
Aztán meg azon gondolkodtam, hogy most akkor fuvolázni akar itt a furulyán? Bolond ez a zenész?:)
Lehet, picit több kellene a hangszerből, mert ha fuvolás kéztartás is megjelenne, úgy még egyértelműbb lenne ez a fricska. Tudom, hogy akkor ott a háttér problémája, gondolom, amiatt vágtad így a képet.
De jó az ötlet!

35
Értékelem!

Az mindenkire ráfér(ne)! Rajtam ne múljék! :)

31
Értékelem!

Ramóna kedves, parancsom pusztán kérés... :) Mert jól esik a kegyed által begyűjtött fotonok tanulmányozása, és az azt követő agytorna. Rámfér a szürkeállományomra ez a kis agytörzshajlítás, agykörzés és egyéb bolondságok... :D:D

30
Értékelem!

Részemről új nincsen, régiek meg annyira nem izgalmasak, és egy icipici részük szerepelt a rádióban is... :) Mostanság nem vagyok a szavak embere. Ramónát ellenben tényleg szívesen olvasnám.

29
Értékelem!

Zsolt, azért nem, mert ugyanannyira értek ahhoz, mint a fényképezéshez! :) Szóval, nem tudom, kinek is lenne az jó! Még! :P

32
Értékelem!

Szerénységed módfelett határtalan! :)))) Igenis, Uram, "parancsát" mély alázattal elfogadom, és kamatoztatom majd tudatlanságomat, míg meg nem elégeli valaki! :P

34
Értékelem!

Azért lassan azt mondom, hogy az irodalmi vénát meg lehetne ám mutatni a társalgó rovat írás alfejezetében is, oda miért nem érkeznek munkák? He?

31
Értékelem!

Tisztességesen rekurzív egy válasz volt, be kell lássam. :) De aki rímfarag, attól ez természetes.

Mondhatnám azt is a spirált átvéve (de csak a magam szerénynél is szerényebb képességeihez mérten), hogy igazából nekem nincsen szemüvegem a képek elemzéséhez, a zenéhez meg szemüvegtartóm sincs, hiszen a fuvola a fülembe sem jutott. Még jó hogy az orrom megtartja az optikámat, különben már a billentyűzetig se látnék lefelé! :) Feltéve ha van orrom, és nem csak képzelem. Azért gondoltam, hogy van, mert mindig útban van valami amikor a fényképezőgépbe nézek, de lehet tévedek, mert hát ugye a látásom a hallásommal egyenértékű... Csak tudnám mit hadonászik a kolléga az asztal túloldalán, és mutogat tágra nyitott szájjal... Megnémult volna?

Szóval tessen csak fotográcsolni jó sokat, nem csak jövendőmondókat.

32
Értékelem!

Ó, hát, nem vagyok egy puszilgatós fajta! :D Tárgyakat meg végképp nem puszilgatok, de érdekes meglátás! :) Nem kell félreérteni, semmilyen önostort nem csattogtatok, csak reálisan próbálom a dolgokat nézni, már amennyire lehet. De a véletlen néha a kezemre dolgozik, és amíg örömöm lelem a fényképezésben, addig az sem érdekel, ha nincs szemem hozzá! :) Gyakorlat teszi a mestert is! Szóval, szorgalommal talán még elérhetek ezt azt, nem kell félni! :) Viszont azt sose bocsátanám meg magamnak, ha a reagálásaim miatt nem mernek a képeimhez írni, úgyhogy nehogy meg merészeld tenni, hogy ezért nem írsz, mert beláthatatlan következményei lennének magamra nézve! XD

27
Értékelem!

De Ramóna, ki mondta h nincs hozzá szemed??? Igen azt láttam, hogy furulya, de tényleg nem a fuvolaság jutott eszembe, hanem hogy szereted a hangszert és kap egy cuppanóst! :) Ez egy titokzatos, de valahol mégis érzelmes kép a számomra.

Ne csattogtasd kérlek az önostort, mert lassan nem merek a képeidhez írni. :)

34
Értékelem!

Már bebizonyosodott , hogy nincs szemem a fotózáshoz, úgyhogy elengedtem ezeket a dolgokat már! :) Ez egy ilyen kép, minden zavaró rajta, az életlenség, a tincs, az, hogy ez egy furulya, és mégis fuvola tartáshoz hajaz a dolog, hogy a haj is kusza, hogy túl sötét, szóval nem egy jó kép! :D De pont ilyennek szerettem volna! :) Bolondság, tudom! :P

33
Értékelem!

Ha már bolondság, ha már őrület (nemes értelemben) hát nem olyan baj az az életlenség. :) Bele van szerelmesedve a hangszerbe, de ez teljesen érthető. Zenét csak szenvedéllyel lehet jól csinálni. Meg úgy általában a legtöbb mindent, de zenére ez különösen igaz.

Ha már zavaró, akkor inkább a kép tetején a világos tincs az, állandóan odakapom a szemem, így elnéznék a kép mellett, zavarba hoz, mint amikor az ember nem tud mit kezdeni egy viselkedéssel, és inkább mellénéz. Ha kitakarom akkor bent maradok a képben, de Ramóna úgy is elrejtőzik, mintha ő lenne zavarban, és nem találná magát, nem akarna megmutatkozni. Mint egy durcás gyerek, ahogy magába fordul, bezárkózik.

34
Értékelem!
32
Értékelem!

Jelentem, még mindig szeretem az ilyen sötét, nagyon közeli képeidet. Bár az életlensége kicsit zavaró. Ez direkt van így, vagy a készülék tehet róla?

Új hozzászólás