Bringa

Péter ravasz, egy dologról nem beszél, hogy ez egy úgynevezett szendvicsnega, azaz két layer van, egy a bringás víz, és egy az ágak. Nem baj ez, de ebben az esetben fontos, mi takar mit és én azt mondom, az ágakat nem kellett volna ennyire ráhúzni a cangára. A másik a tónusok. Lenn sötét fenn meg világosabb a kelleténél. Szóval összességében kevesebb ágas-bogas rész, hogy a bicaj jobban érvényesüljön és a tónusokkal még van mit molyolni. Csináltam egy verziót, de nyilván ez is csak egy megközelítés, hiszen nincs nálam az eredeti. (hegyi)
marcincinpeter180129_1jav.jpg

Hozzászólások

Nem, nem vertelek át István :) Ez egy darab kép. Így ahogy le van fotózva így nézett ki a valóságban. Ez az eredeti kép csak egy kis expot raktam rá. Majdnem nyers.

Ez tényleg két kép lenne? :) Jól átvert. Nekem simán egynek tűnt, csak a fade ami leginkább fura volt. Minden oké ezzel a módszerrel is, viszont így nagyobb a mozgástér, és érdemes akkor tényleg belenyúlni, mert még mindig izgalmas az alapszitu!

Köszönöm szépen István. Majd legközelebb többet agyalok rajta.

Úgy értem, hogy volt egy nagyon gyors lefolyása bennem, ahogy ránéztem. Megláttam jaj de érdekes, mennék tovább. Pedig ígéretes. Kb ennyi. 5letem nincs sajnos, ez így szűk látócső nekem. Lehet, hogy ennyi volt ott benne, ezt nem tudom.

Köszönöm! Nekem is mindjárt ez jutott az eszembe. Kivilágosítottam a sötétebb részeket, meg megfordítottam, de nem tetszett. Ezért is az eredetit osztottam meg. István, tudnád pontosítani azt az instantot? Mi az ami még hiányzik? 5let? Akkor legközelebb figyelek rá.

Ezt így szerintem nem jó megfordítani. A bicaj iránya és a nagy fade miatt sem, az nem mutatna jól felül. Viszont van egy instant érzetem, pedig tök jó az alapadottság.

De miért akarjátok megfordítani? Poénból?

Nekem is tetszik. Jók a fények a fán. Én is megfordítanám.

Érdekes ez a két struktúra ahogy találkozik. A poén is jó, ezzel a kék színnel sárga visszaverőkkel a bicaj a vízben. De valahogy úgy érzem, nincs teljesen kiaknázva. Érdekes lehet pl megfordítva is, de ahhoz túl sötét ez az alsó rész ami akkor felülre kerülne. Szóval valahogy valami, nem nagy dolog, de még egy reszelőnyom hiányzik nekem, hogy igazán elkapjon.

Gondolatokat, kérdéseket kiváltó kép ez Peti, szép, tetszik.

Új hozzászólás