Budapest 2018

Kedves Gábor, üdv a Téren, elnézést, hogy eddig húzódott az elemzés, igyekszem utolérni magam, és azzal kezdem, hogy a szorgalmiból betettem leckébe a képed, mert szeretném az értékelése mellett csillagokkal is jutalmazni, az meg csak a leckékre megy, a szorgalmira nem. Nagyon izgalmas az a rétegződés, amit a tükröződésekkel és az áttetsző felületekkel megláttál és képben megmutatsz. Olyan hatása van, hogy akár könyvcímlapnak is elmenne nekem. Jók a tónusai is, segítik ezt a rejtélyes világot, a formák is jól összegződnek, szóval köszönet, jó lett. Várom az önportré leckéd is. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Szia! Zavaros, nehezen kivehető, hogy mi van bent és mi van kint. Gondolkodásra késztet. Nagyon szép fotó. Nekem tetszik.

Kedves Zoltan!
Nagy orommel toltene el, ha ajanlokepkent lathatnam viszont a fotomat.
A musorhoz sok sikert kivanok!
Udvozlettel:
Nagy Robert Gabor

Kedves Róbert! Szeretnénk kölcsönkérni a Novotny Orsival közös GórCső c. műsorunk február 2-i rádióadásához ezt a képet ajánlóképnek, egyben invitálni, hogy hallgasd Te is velünk -- a Véleményes c. műsorral már 20h-tól kezdődik a friss adás --, illetve a chat-en közben lehet kommentálni is a hallottakat.

Nagyon szép ahogy a különböző korok képei ilyen emlékszerűen egymásra rakódnak, nekem is kedvelt témám a tükröződések keresése.

Új hozzászólás