cangák

A kép keszekusza tudom. Miért ferde. Mit keres két canga egy lakásban? Egy kihalt elhagyatott helyen? Miért van ott az a szék? Én ezt kérdezném. Lassan két éve kezdődött elmebaj egyik megállója ez a kép. A muszáj szülte. De legalább meleg van. Ami nem látszik.

Márti, a fő kérdéseket te magad felteszed a leírásban. Technika ide vagy oda, te vagy a főnök, te rendezel. Ezért neked kell a beállítást megcsinálni. Mit akarsz mondani? Ezt a kérdést kell feltenned exponálás előtt magadnak. Ennek függvénye, mi hol legyen, hogyan. Ha a téma az, hogy ez lakás, és üres, és szürreális benne a két canga, akkor többet kell mutass a térből. Ha a forma az érdekes, akkor lejjebb kell menni és félredobni a realitást, és csak a formákat figyelni, és azt megmutatni. A te döntésed. (hegyi)

Hozzászólások

1
Értékelem!

Kedves Márti!

Nagyon sajnálom a történteket, a kialakult helyzetet. Ilyen tűzeseten nem mentem keresztül, de nyilvánvaló, hogy borzalmas.

Remélem gyorsan rendeződnek a dolgok kívül-belül. Szerintem a fotózás nagyon jó irány, a sírás is.

Eredetileg kisregényt írtam, többször. De elég sajátos/csapnivaló a motiválásom, vígasztalásom. Szerintem ennyivel, jobban járunk.

Köszönöm a soraidat én is.

0
Értékelem!

Kedves Olivér! A lakás kiégett. Most várja a felújítást. Remélem hamarosan elkezdődik. Volt egy garázsunk ahová a megmaradt életünk töredékeit elraktároztuk. Ez egy bérelt helység volt. Lejárt a szerződés és ki kellett pakolni. Nem tudtunk hova pakolni...így maradt ez a lakás. Kb. ennyi van benne. A cangák. Meg néhány zsák ruha ami a mosodára vár, meg "A" szék ha mégis leülnék és bőgnék egy kicsit...A föld koszos. Bár bőgésre megfelel. Egyenlőre se fény se semmi nincs. Szerkezetkész. Hirtelen ötlet volt a fotó. Köszönöm a soraidat!

1
Értékelem!

Szervusz!

Tetszik a kép keszekuszasága, az így kialakuló hangulat. Már-már várom a szék összecsukását-falhoz támasztását, ami most radiátor mellet a sarokban még többet ad a kép hangulatához.
Tetszik, hogy a biciklik vannak a középpontbanaz ajtó előtt.
Bár a tisztaságuk bezavar a helyzet értelmezésében, elég nagy latyak van mostanában az utakon, nem tudom eldönteni, hogy a lakás tartozékai vagy csak pillanatnyi parkolóhelyük. A kis rongyból a hátsó csomagtartón arra következtetnék, hogy le lettek takarítva, ha egyáltalán koszosak voltak.
A váltó állásából arra következtetnék, hogy viszonylag közelről lett megközelítve a lakás esetleg kényelmes tempóban bár ez is csak találgatás/másodlagos.

Szépen fel/le van szedve a szőnyeg/tapéta?! Nem látni elektronikai kiállást. Beázásra vagy feújításra, eladásra gondolnék, vevő vagy kivitelező várására. Amit nehezít az esti sötétség, beépített fény hiánya.

Aztán lehet, hogy vakvágányon vagyok.

Új hozzászólás