Család

Egy olyan leckemegoldást kapunk, ami igazándiból nagyon is izgalmas, bár, én ezt lehet, hogy a talp leckére küldtem volna és nem a családra. Azt is megmondom miért. A talp leckének ez egy nagyon izgalmas megfejtése lenne. Persze nem ártana, ha valami éles lenne ezen a képen, most úgy tűnik, mintha semmi nem lenne az, de el tudom fogadni most. Egy kicsit billeg ez a dolog a család, és a talp leckénél. A család leckéhez több kellene a szereplőkből. Értelmezhetőbbnek kellene lennie, hogy itt vagy egy anya, egy apa, esetleg van egy kettejük közötti helyzet, és van egy kisbaba láb. Tehát akár kétszemélyesnek van ez ábrázolva, akár három, ezeket a szereplőket egy picit jobban be kellene engednünk ebbe a kép térbe. Ha ez talp lecke, akkor viszont jobban rá kell fókuszálni magára a két talpra, és akkor viszont nem kell hozzá a térd meg a kis lábat odatartó kéz sem. Tehát akkor magát a kompozíciót így kell rendeznünk, és nem ollóval, hanem az exponálás előtti komponálással, hogy csak ezek az ívek és formák játszanak rajta. Most a kettő határán mozgunk. Erre nem adok most semmit, nem azért mert rossz, hanem itt konkrétan kérem az ismétlést, több okból. Egyrészt az élesség, másrést a kompozícióval tesszük ezt helyre, és azzal értelmezzük, és húzzuk alá, hogy miért egyik, avagy a másik leckébe kerül. (hegyi)

Hozzászólások

Én meg úgy gondolom, hogy Tímeának ennél sokkal jobb képei vannak. A két láb jó lenne, de az összes többi elem hibás, ami ahhoz képest, hogy mennyire kevés elemből épitkezik, nem egyszerű. Zavar a kéz, de az a rossz szögben odatett talán comb-térd is. Megtöri a lábak ívét, ritmusát. A színvilág meg kizárólag a nívea reklámokat hozza elő, semmi mást.
Szerintem.

Meleg érzéseket hív elő a fotó és megnyuktató a színvilága. Timea, nekem ez tetszik.

Egyetértek Ádámmal. Az a kéz egy kicsit elrontja az összhatást.

Gondolom hogy macera de természetesebb lenne, ha az e kéz valahogy nem látszama, ám ha az összehaonlítás a cél, a te szemszögedből, akkor nem szóltam.

Új hozzászólás