Csillogás

Elég lelkes lettem amikor megláttam az esemény körvonalazódását. Novemberi csípős hidegben is meglepő volt. A manuális fókusz miatt még nem feltétlenül tudtam túl sok pillanatot a komponálásra szánni, inkább a folyamatos rögzítésre törekedtem. Aztán az eseménysor végén kiderült, hogy az üzletből kapja az instrukciókat a fotóstól/videóstól, aki addig takarásban volt számomra. Viszonylag csalódott lettem a képeket illetően. Viszont ez megtetszett.

Olivér, nem értem, miért a szorgalmiba küldesz. Vannak leckék. Használd őket. A szorgalmi a nagyon nem tudom, mit kezdjek vele képekre való. Szorgalmira nagy elemzés sincs, meg csillag se, mivel a készítője se gondolta annyira komolyan, hogy lecke legyen belőle. Pedig ez jó kép. Te is látod, állhattál volna jobb helyen is, hogy kevesebb legyen a csonkolás és összecsúszó forma, de ettől még egy jó utcafotó. Szóval jó, hogy észreveszel ilyesmit. Folytasd, de tudatosabban, felkészültebben. A hideg több időt ad arra, hogy esti képeket csinálj. (hegyi)

Hozzászólások

Rendben, köszönöm szépen.

A fejek vágása bajos. Vagy nem kell egy sem és akkor csak formák vannak, vagy ha van fej, az legyen meg, főleg oldalt.

Köszönöm az elemzést, kritikát. Megértem, elfogadom.

Szorgalmi: Több hónapja készült, nem volt túl átgondolt csak improvizáltam. Ezt a képet eredetileg leckének szerettem volna feltölteni, de ahhoz túl komolyan vettem a lecke leírását és a szituációt: utcafotó: "nem paparazzi kép, nem lesből készül...", életkép:"Erre a leckére is igaz, hogy nem lesifotókat, paparazzi képeket várunk megoldásként...", ezekbe -sajnos- beleakadtam feltöltésnél. Abban sem voltam biztos, hogy ha egy másik kamerás ember instruálja a modelt én meg csak elcsípek ebből valamit -véletlenül- akkor az rendben van-e, lecke szinten. Így inkábbb szorgalmiba raktam mert az elemzésre kíváncsi voltam.

Kivitelezés: Sokat nézegettem, hogy hogyan lett volna jobb a beállás, de nem sikerült düllőre jutnom. A modellből jó lett volna többet/mindent mutatni úgy jobban megjelenne a kirakat is.

Ha jobban mögé mentem volna, hogy kirajzolódjon a koponya akkor a basebaĺl ütő/kéz kerül takarásba.

A bábuk fejét szándékosan vágtam félbe -ha jól rémlik-. Lehet jobb lett volna, ha nem teszem. Esetleg csak szerkesztésnél úgy nagyobb a mozgástér, ha módosítanám.

Rajta leszek a leírtakon és a feladatmegoldásokon, folyamatban van már néhány, de még nem vagyok velük annyira elégedett, hogy lecke legyen belőlük.

Új hozzászólás