Csinálj képet rólam a mólón!Hegyi Zsolt-2012.12.04. 17:32Hegyi Zsolt-2012.12.04. 17:32Hegyi Zsolt-2012.12.04. 17:33Hegyi Zsolt-2012.12.04. 17:33

Csinálj képet rólam a mólón!
Csinálj képet rólam a mólón!
Csinálj képet rólam a mólón!
Csinálj képet rólam a mólón!
Csinálj képet rólam a mólón!

Nos, hát elsőre nem sikerült, de Gabri nem adja fel, ha nem hagyják neki. Köszi.

Hát igen, az előzőből lemaradt és csak az utolsó képet kaptuk meg. Itt azért nagyon érdekesen látszódik egy szituáció. Aki fotózik, belülről ismeri a képeket, de itt most egy megfigyelői státuszból látunk egy lenyomatot, hogy tulajdonképpen milyen furcsán is nézünk ki mi, amikor belelkesülünk, és „Mindent a képért!” felkiáltással, akár életünk kockáztatásával is elmegyünk egy ilyen helyre, és rögzítjük a képet. Van ebben egy nagy adag humor. Komikus az egész, ahogy a modell hölgy, ebben a nagyon érdekes ruhában és kalapban, fürdőzik a napban, miközben mi ennek az egésznek a szürrealitását is látjuk, hogy ezek között a vasoszlopok között mindez hogy szerepel. Nyilván ezek azokon a képeken, amik ők készítenek, nem lesznek rajta, a teleobjektív valószínű, hogy a portréra fog koncentrálni csak. Mégis a megfigyelő státusz az, ami ennek az egésznek a ritmusát meghozza. Hogy milyen lehetett az a kép, amit ő készítettek, nem tudom, ebből a képsorból nem lehet megítélni. Egyébként azt mondom, hogy az egy következő lépcső lehetne, hogy akár záró képként Gabriella is elmegy erre a mólóra, és már modell nélkül nagyjából megmutatja, hogy ők mit is láthattak ebben az egészben. Ott meg a modell hiánya lenne az, ami érdekes lenne, és ezt az egészet ritmusában összerántaná. Most én ezt egy kicsit hiányolom a képsorból, hogy nincs ez az egész levezetve. De a megfigyelés nagyon rendben van, nagyon jók ezek a gesztusok, és nagyon jó, amit látunk, hogy instruálja a modellt. Szóval én azt gondolom, hogy ez mindenféleképp jó és humoros képsor. Megadom a három csillagot azzal a javaslattal, hogy legközelebb azon is el kell gondolkodni, hogy hogyan zárok le egy ilyen történetet, ne maradjanak ezek az ajtók nyitva. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

22
Értékelem!

Ó, hát köszönöm a hozzászólást és Zsoltnak az elemzést. Igen Zsolt, tök igazad van! És ha egyszer tényleg nekilátok a fotózásnak megfogadom a tanácsod. Azért annyit mondanék, hogy lám teljesen akaratlanul is mennyire megnyilvánul az ember jelleme abban , amit csinál. Azt mondod, jogosan, hogy ha már nekiálltam, be is fejezhettem volna a sorozatot. Nos én vagyok maga a befejezetlenség. Sőt, a bejezetlenség szobrát bátran lehetne rólam mintázni. Hát ez van. Nagyon köszi mindent.

31
Értékelem!

Tényleg egészen megelevenedik a történet így hogy megvan a folyamata is. Nagyon tetszik a végén a csattanó, ahogy a gép a végén gazdát cserél, és ezzel a lendülettel el is zárja a sztorit.

Nem tudom miért de középen amikor a szembeporetrét csinálják a hölgyek egyfolytában azon jár a fejem, hogy de kár hogy az alany szemét beárnyékolja a kalap. :D Pici instruálásal a fotós (ez alatt most nem Téged értelek Gabri) ezt elkerülhette volna. Ki tudja, lehet ezt meg is tette. :)

33
Értékelem!

Ez így már tényleg egészen más. Nagyon tetszik. Jó a kukkoló szemszög is, ráadásul a portrézás összes lépését nyomon követhetjük: készülődés, pózolás, instruálás. Jó!

Új hozzászólás