Deák tér összkép

Műegyetemen ingyen kreditnek felvettem egy fotós tárgyat, ahol hetente kell egy képet beküldeni házinak. Ez a Deák Ferenc tér összképéről kellett volna szólnia.

Miklós, én örülnék annak, ha akár hetente jönne egy kép tőled, ha már fotózás, és fel is vetted kreditnek. Nekem tetszik ez a kép, bár az kétségtelen, hogy az összkép nem áll össze, és ennek az oka az lehet, hogy nagyon benn voltál az utcában, és emiatt maga a tér nem érvényesül. De a kompozíció jó, és az is, hogy a mozgás érzékeltetése miatt a fényviszonyok is megváltoztak és vállaltad azt, hogy kiég, hogy kontrasztos lesz, ettől lett egyedi íze az egésznek. Szorgalmira nincs csillag, szóval legközelebb leckébe küldj, akkor megvan a 3 is akár. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szia Miklós, szeretném elkérni illusztrációnak a képed, kedden (dec. 1) lesz az adásom este 8-tól. Gyere hallgatni, ha tudsz.

0
Értékelem!

Szia Miklós, azon felül, hogy tetszik a fotó csak annyit jegyzek meg, hogy az ingyen kredites egyetemi jutalmat mi csillagokkal kompenzáljuk, de ezt már tapasztaltad. Emlékeimben örökké maradandó hely a Deák tér, hiszen tizenévesként, vidékiként, külföldiként ezt kellett megtanulni ahhoz, hogy metróval oda juss, ahová szeretnél. S e forgatag ezt megerősíti, köszi.

Új hozzászólás