A Déli felé nézve

Korrekt kábé, de sok a kérdés. A legfontosabb, hogy miért fotóztad ezt le. Erre egyelőre nem találom a választ. Oké, arra jártál, oké, látni a Délit, de egyébként? Azért azt hiszem ez a legfontosabb minden kép esetében, hogy jó, jó, de minek? Ha erre a kép nem ad választ, akkor nem biztos, hogy időtálló a produkció. És ez egy dolog, de tanulmány szinten se értem, hogy mi az, ami ebben megmozgatott. Segíts. (hegyi)

Hozzászólások

Nem értek egyet a Zsolttal, igen is van érdekes dolog ezen a képen, csak mindnyájatoknak elkerülte a figyelmét. Ott van például az az erotikus táncot lejtő hölgy a déli pu. felett, amit minden bizonnyal mozdony füstje rajzolt az égre. :)
...de lehet, hogy csak az én monitorom szar! :(
A viccet félretéve, nekem átjön a hangulat.

István, ha területileg nézed, a kép 5%-án van érdemi infó. A többi vagy semleges (az is kell), vagy érdektelen. Talán Segafredo reklám lehet, nem tudom, ha ott álltál volna, esetleg, vagy ha valami történik is.

Zsolt, érdekelnek azok a helyzetek amik budapestiek, de ennek ellenére tudnak annyira semlegesek maradni hogy ne süssön róluk ez az információ. Értem az érdektelenséget. Lehet hogy sürűbbre kéne vágni a tartalmat. Az izgalom inkább a kép közepén történik. A parkoló autók, bérházak hanyagolhatóbbak. Tovább kell keresni. Remélem ez elég indok.

_Ahogy mondod István ez nem egy bonyolult képlet. Az bérházak változó homlokzati ritmusa, az erkélyek ellenpontjaként jelenik meg az utcával szöget bezáró Alkotás út a villamossal.
_Feri, én még Pozsonyban nem jártam, de tervezem. Talán nyáron. Kíváncsi vagyok.

Egyszerűségében is érdekes fotó. Az autók két szélen és a villamos hátul kiugranak és a légkábelekkel együtt egyfajta dinamizmust visznek az amúgy szigorú és szűk utcaképbe. Jól ismerem a területet, tényleg ilyen a hangulata télen-nyáron.

Tetszik, nem jártam erre még, kicsit olyan pozsonyi hangulatú, sőt. Csak ott a villamos nem sárga.

Új hozzászólás